Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

zondag 20 december 2009

bosdierenquilt


Dag allemaal,nu we aan de laatste week naar kerstmis gaan is het huis aangekleed met de kerstversieringen buiten volop sneeuw en de vakantie begonnen.Ook heb ik deze week het laatste blokje gemaakt van de bosdierenquilt,het uiltje.Het blokje staat mooi bij de kerstboom omdat er in de boom ook denneappels fazanten en herten hangen.De andere blokjes er ook bij gepakt en gelijk maar aan elkaar gezet zodat het al een heel quiltje is,nu maar af en toe wat eikels maken, er komen in totaal 48 eikels in de rand.De honden zijn naar de kapper geweest dus die zijn in ieder geval netjes voor de kerst.Hier op de foto onze Goofy bij de kerstster die helaas al wat bladeren laat vallen,vind zelf altijd de kerstster een moeilijke plant.Probeer in ieder geval vandaag nog een kerststukje te maken voor op de tafel.
Het hert staat ook mooi voor het raam met de sneeuw erachter.Voor wat rest van het weekend nog maar wat aanrommelen en eens kijken wat ik van deze week eens zal pakken op handwerkgebied.Als laatste wil ik Riet S nog van harte feliciteren met haar verjaardag en zeggen Riet ik hoop dat we volgend jaar net zoveel leuke uitstapjes hebben als dit jaar. groetjes van Nelleke 

17 opmerkingen:

Berna zei

Mooie quilt in echte herfst/winterkleuren.

Jantine zei

Je bosdieren quilt wordt schitterend!!! Leuk dat hij al in elkaar zit, dat is weer een beloning na al dat naaien, nietwaar?

katrien zei

Leuke quilt.
mooie kerstboom.

R.Zundert zei

Nel hij is weer geweldig de volgende quiltdag weer genieten alvast fijne dagen en in 2010 en veel quiltplezier

quilting Jeannet zei

Het is weer een prachtige quilt Nelleke, enne, is je kerststukje gelukt ? alles is hier zo bevroren en besneeuwd dat ik het dit jaar maar een keer oversla.

groetjes, Jeannet

Daniëlle zei

Leuk zo'n bosdierenkerstboom!! De quilt wordt werkelijk prachtig, succes met de eikeltjes hoor!! En de kerstster: heb ik net als met cyclamen, altijd een haat/liefdeverhouding mee hihi. Ik vindt ze beide mooi, maar hier heb ik de verkeerde groene vingers voor blijkbaar! Mooie avond nog!

Anoniem zei

Hoi Nelleke,
jij houdt het goed vol. Ze zijn ook allemaal even mooi.
Fijne dagen, groetjes Willy

marieke zei

Hoi Nelleke,mooie kerstboom,maar je bosdierenquilt is mooi geworden,wat een werk,maar je hebt wel eer van je werk,wens je fijne dagen,..een creatief en gezond 2010.
groetjes

Yvonne aka sommeke zei

Leuke foto's Nelleke!
Je bosdierenquilt wordt helemaal SUPER!
Bij mij houden kerststerren het ook nooit lang uit .... :-(

Anita (Sniet) zei

Mooi de kerstnatuur sfeer. Je quilt wordt mooi..Ik heb altijd weer respect voor grote projecten. Misschien met de kerst een leuk borduurtje....biscornu... Fijne kerstdagen.

Anoniem zei

Hallo Nel, bedankt voor je felicitatie, en ik denk dat we dat zéker moeten gaan doen volgend jaar. Ik vond het erg gezellig. Ik wens je hele fijne dagen toe. Groetjes Riet S.
p.s. ik vind hem heel erg mooi worden.

Mascha zei

De quilt is schitterend geworden.
Groetjes Mascha

Erna zei

Wat is je quilt prachtig geworden. Hele fijne dagen.

Mama Monique zei

Wow... wat een mooi hert!

ria vogelzang zei

Heel fijne feestdagen gewenst voor jou en iedereen die je lief is!
Wat een leuke foto van Goofy. Hij zit echt op z'n "kerst"-best voor de foto!
Groetjes.

Peti zei

Wat mooi en bijzonder jouw bosdierenquilt! Fijne dagen en veel gezelligheid!

Tineke...... zei

wat ziet het er toch prachtig uit.....

Hele fijne dagen en de groetjes Tineke...