Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

maandag 25 januari 2010

bloempot Songbirds

hallo allemaal,bijna weer een week geleden dat ik hier een berichtje achterliet het lijkt wel of ik een paar dagen tekort kom zo snel is de week voorbij.Deze week heb ik maar een blokje gedaan ,stitcherie voor mn quilt De Songbirds is wel eens leuk om er af en toe aan te werken.Het is deze week een bloempot geworden.Verder ben ik aan het doorquilten bezig van de vliegende ganzen erg hard gaat het niet maar alle beetjes helpen zullen we maar denken en echt hulp krijg ik ook niet want zodra ik zit lopen er al een paar rond om erop te komen liggen ik zie bij jullie dat de poezen daar ook een handje of zal ik zeggen een pootje van hebben.Nu ligt er onze Goofy op.Verder heb ik het laatste huis van Home sweet Home onderhanden dus dat hoop ik van de week ook af te krijgen zodat de quilt in elkaar gezet kan worden.Ook krijg ik neigingen om het boek Civil War bride quilt te bestellen die vind ik ook schitterend op de buitenlandse blogs zie ik hem regelmatig voorbij komen maar hier in Nederland weet ik nog niet wie ermee begonnen is.Verder nog een vraagje aan Sommeke;hoe is het met jou quilt die je nog moet borduren dan bedoel ik die met de huisjes van Gipsy want als die af is zal het zeker ook een plaatje zijn.Dan voor jullie een creative week toegewenst en de groetjes van Nelleke

13 opmerkingen:

Berna zei

Het is dan "maar" 1 blokje maar wel een die prachtig is en vast veel tijd kost. Je ganzen worden ook heel mooi. Dat vind je poes vast ook.

Daniëlle zei

Wat een blom van een pot!! Goofy denkt natuurlijk, ik ga er pardoes bovenop, anders vliegen ze er vandoor!!! Tja, dat zal het zijn hihi!! Mooie dag vandaag en o ja, je lootjes zitten in de mand hoor! XXXD

Tineke...... zei

wat een mooi je stitchery..!!een mooi blok en de kat vind het heerlijk zo te liggen he,ik geef em geen ongelijk:))
groetjes Tineke...

Else zei

Mooie bloemen heb je in de pot staan! Succes met doorpitten, als je de kans krijg van Goofy. groetjes Else

Cisca zei

Ja, we komen allemaal tijd tekort, helaas! Wat een mooie bloempot, ik heb nog niet van die quilt gehoord. Wat ligt die Goofy lekker op die mooie quilt, zonde om hem eraf te halen, hè.
Groetjes, Cisca

quilting Jeannet zei

Wat een mooie pot heb je gestitcht joh, echt gaaf! Heerlijk die katten he ? het is hier krek hetzelfde........je kan nog niet even naar de WC gaan of ze liggen er weer in,Wat is dat voor buitenlandse quilt Civil War bride ? ben ik best benieuwd naar.

groetjes, jeannet

katrien zei

Wel een heel mooi blokje hoor.

PetraM zei

Wat een mooi stitcherie heb je weer gemaakt en daar ben je ook wel even mee bezig. Ach zoals Goofy ligt dat herken ik ook Neus heeft er ook een neusje voor. Je vliegende ganzen worden trouwens ook erg mooi. En de Bridequilt een plaatje wie er in Nederland mee bezig is weet ik zo niet maar wel dat hij prachtig is.

marijke zei

Mooie stitchery, leuke kleuren heb je voor je vliegende ganzen gebruikt. Honden liggen ook graag zacht en warm hè. Mijn hond van bijna een jaar sleept met zijn eigen kleedjes net zolang tot hij lekker ligt en af en toe sabbelt hij er ook aan. Dus ik moet oppassen wat er op de grond terecht komt!
Groetjes Marijke

Yvonne aka sommeke zei

LOL, die arme Goofy! Het is toch een hondje hé? Maken ze er een poes van! Maar ja, die kunnen ook zo heerlijk liggen genieten op een quilt!
Je stitchery blok is super Nelleke!
En ik heb een heel logje gewijd aan het beantwoorden van jouw vraag aan mij.
Hmmm..... misschien gaat dat jou ook "weg houden" van de Civil war bride quilt? ;-)))
Bedankt (en dat is echt gemeend)

Guute zei

Mooie stitcherie! Maar die quilt die ik zie, vind ik ook fantastisch.

Jantine zei

MMM die quilt slaapt lekker ;-)

Cybele's patch zei

Mooie stitchery is dit. Ik ken de quilt nog niet dus ben heel beneiuwd hoe deze gaat worden.