Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

zondag 7 februari 2010

The Songbirds

Dag allemaal,even een update van de stitcherie's die ik van de week gemaakt heb de bovenste is een vulblokje die verschillende keren terug zal komen in de quilt in totaal komen er drie van deze blokjes met rozen in.Het tweede blokje is ik zeg er maar gewoon het vogelkooitje tegen maar in het patroon staat met een deftige naam de Wisteria,het waren leuke blokjes om te maken zonder er bij na te hoeven denken borduur je ze zo weg. Eind van de week vrijdag om precies te zijn gaan we met vijf dames de reis aanvangen naar Rijswijk daar kan ik eens kijken of ik voorjaarsstofjes voor deze quilt kan scoren,kom ik daar misschien nog iemand van jullie tegen?Ook op Dinsdag verheug ik mn eigen dan ga ik met drie dames op bezoek bij onze quiltlerares mevr Sophia die al een flink tijdje ziek is en zeer gemist word door ons,en ze maakte me ook al lekker dat ze het patroon van de katten klaar heeft liggen!!Dus ik ga weer voor de bijl en begin weer met een nieuwe quilt.Mevr Sophia's familie woont in Amerika en vandaar heeft ze dit  patroon laten opsturen .Zo gauw als het kan laat ik jullie de foto's zien.Dan rest me nog te zeggen allemaal een fijne creatieve week toegewenst van Nelleke

10 opmerkingen:

martine zei

Dit zijn wel heel mooie geborduurde stitcheries.
Vogelkooitje is schattig.

Thea zei

Wat een mooie borduurtjes. Veel plezier in Rijswijk en succes met het zoeken van de juiste lapjes erbij.

marieke zei

Hoi Nelleke,wat heb je dat mooi gedaan zeg,mooi dat kooitje met de kolibrie,veel plezier in rijswijk,en we zouden eens een keertje lekker moeten buurten,....groetjes marieke.

ria vogelzang zei

Dat zijn heel mooie stitcheries! Veel plezier dan met al je quiltigheden deze week. Zelf kan ik niet naar Rijswijk.... (jammer....)
Maar hier is binnenkort de handwerkbeurs in Zwolle; ook leuk!
Heel fijne week!

Daniƫlle zei

Mooie stitcheries joh! Altijd leuk om te doen he! Mooie avond nog!

Guusje, zei

Wat een mooie stitcheries zijn het en veel plezier in Rijswijk, daar ga ik niet heen. Ben erg benieuwd naar je nieuwe patroon en wat lief dat ze een patroon voor je hebben meegenomen helemaal uit de States.

Erna zei

Wat een prachtige stitcherietjes. Groetjes, Erna

quilting Jeannet zei

Prachtige stitcheries, ik dacht even dat het machinaal geborduurd was op de kleine foto op mijn blog, zo mooi regelmatig is het.

groetjes, Jeannet

Irene zei

Mooi die stichery's Nelleke.

Anita (Sniet) zei

Mooie stitcheries Nelleke. Ik ben nog aan het denken over Rijswijk..... wie weet.