Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

vrijdag 18 juni 2010

Kat en Hond

Dag allemaal drie katten is dit maal de score en ook de tussenblokjes heb ik af,hier onze Bart op de foto met kat nummer 1 ons Bartje is aan de sukkel hij plast bloed en we zijn al twee keer naar de dierenarts geweest en die denkt aan een vergrote prostaat [oud mannetjeskwaaltje?] twee keer anti biotica gekregen maar zelf zie ik er nog geen vooruitgang in,nu moet ik zeggen dat de tweede kuur nog niet op is en hij helemaal niet ziek is dus ik wacht nog maar een paar dagen af.De volgende kat ligt bij onze Goofy die hier in zn mandje ligt en denkt moet dat nou!!Bij onze Goof geen polonaise aan zn lijf,die houd helemaal niet van gekke of vreemde dingen.De volgende kat ligt bij onze Jimmy het hondje van mn dochter die een paar dagen bij ons komt logeren iedere week wanneer het vrouwtje lange dagen moet werken,onze Jim houd niet van katten hoe het komt weet ik ook niet het klikte vanaf het begin niet.Het lijkt wel of er geen leven in de honden zit als je ze zo ziet liggen  maar schijn bedriegt ze waren heel de morgen in touw geweest en gingen net een dutje doen,dan hebben ze het weleens over een hondenleven!!!Verder wil ik jullie allemaal een fijn weekend wensen en tot de volgende keer.groetjes Nelleke

10 opmerkingen:

Guusje, zei

Mooie blokken heb je gemaakt en wat een prachtige honden en kat hebben jullie. Beterschap met Bart.

Cisca zei

Leuk, die poezen, vooral die vrolijke derde met die bloem! Maar de honden mogen er ook zijn: ik hoop, dat het met Bart gauw beter gaat. En dat "hondenleven" zal wel stammen uit de tijd, dat honden nog onder karren moesten lopen en zo, nu hebben de meesten een luizenleven (lol).
Groetjes, Cisca

Chris zei

Wat een enige quilt wordt dat met al die poezen. De poes van je vorige logje (die scheve) vind ik helemaal te gek! Ik hoop dat jullie Bartje weer opknapt. Hoe oud is hij? Onze Max had ook last van dat kwaaltje, maar het gaat nu wel beter. Fijn weekend Nelleke.

Elly (creatieveling Elly) zei

Mooie katten. Dat de honden het toelaten is mij een raadsel, ha ha.
Ik hoop dat Bart snel opknapt.
fijn weekend.
groetjes Elly

ria vogelzang zei

Mooi katten heb je gemaakt! Dat wordt echt een schattige quilt!
Hopelijk knapt Bartje op van die kuur! Knuffel hem maar extra, hoor!
Hopelijk een goed weekend!!

patchworkwilma zei

Wat een vreselijk leuk patroon is dat met die olijke katten, de hondjes vind ik ook leuk maar wat sneu voor Bartje, ik hoop dat hij geen pijn heeft en dat de kuur toch nog aanslaat.

prettig weekend,
groetjes, Wilma.

Yvonne aka sommeke zei

Leuk om zien, je katten/honden foto's!
Ik hoop dat Bartje snel weer gezond en wel is, zo zielig als beestje ziek zijn, hé!
Fijne zondag!

Sylvia zei

Gisteren een toepasselijk dagje voor jou; het "was raining cats and dogs!"
Hoop dat Bartje weer gauw beter mag worden.
Prettige dag verder, Sylvia.

Mascha zei

Mooie blokken en hele leuke foto's.
Groetjes Mascha

Jantine zei

Wat een leuke dierenblokken heb jij gemaakt zeg!