Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

vrijdag 4 maart 2011

Dear Jane update

Ben wel een dagje te vroeg met de update van Dear Jane want die is normaal de vijfde van elke maand maar morgen zie ik er niet veel kans toe.Ik heb deze maand dertien blokken dus een rij gemaakt ook heb ik alles aan elkaar gezet en nu is het toch al een lapje aan het worden.Wil proberen er elke maand een rij aan te krijgen.Kan ik mooi onthouden omdat ik er dit jaar Januari aan begonnen ben.Het zijn mooie blokjes om s'avonds bij de tv in elkaar te zetten.Ook heb ik commentaar gehad en ik vind zelf heel terecht dat ik zo een lelijke foto van de Songbirdquilt  waar de kleuren helemaal niet uitkwamen op de blog gezet heb.Dus nog een poging om hem hier wel een beetje toonbaar te tonen.Verder wil ik degene die carnaval gaan vieren heel veel leut toe wensen want hier gaat de carnaval vanavond van start.Wij wonen nu niet in Etten-Leur maar in het Stijlorenrijk deze dagen.Groetjes en allemaal een fijn weekend gewenst van Nelleke

17 opmerkingen:

katrien zei

Leuk geheel heb je al van je DJ.

Juicybear zei

Mooi zeg je DJ dat schiet lekker op en je songbird is zo ook prachtig wat een werk toch zeg, nou veel plezier dit weekend en Alaaf!!
Groetjes Anneke

Hennie zei

Prachtig wat een mooi gezicht die blokken aan elkaar ! ! !
Fijn weekend Hennie.

Chris zei

Wat veel blokken in een maand! Leuk hè, als je zo een paar rijen aan elkaar hebt, dan ga je al een beetje zien hoe het geheel gaat worden.
Je Songbird is mooi hoor. Veel plezier dit weekend.

Cisca zei

Mooi, weer dertien prachtige blokken erbij! Op deze foto komt je Songbird beter tot zijn recht, wat is hij mooi!!!
Veel carnaval-plezier!
Groetjes, Cisca

Terray zei

Wat prachtig die blauwe Dear Jane in wording!
Het begin is er!

Ik heb gister een paar stofjes van je geknipt voor de klosjes. Ik ben er nog steeds heel blij mee met die blauwtjes en ze zullen geweldig staan in mijn blauwe kloslap.

Groetjes
Tertia

carine zei

Nelleke, Proficiat met je Songbirds-quilt , en je DJ Blokken , Prachtig. Mooi gewerkt hoor! Nogmaals dank voor alles en tot mails ! Groetjes en knuffel Carine

Berna zei

Prachtig je DJ zo in blauw!

Mascha zei

Leuk om DJ in het blauw te zien. Het ziet er nu al prachtig uit.
Groetjes Mascha

Miranda zei

Een plaatje in wording! Je bent lekker bezig..

Anita - Vlijtige Handjes zei

Respect voor de DJ en ook nog in blauw... super. Vanuit Kruikenstad veel plezier.

Guusje, zei

Wat een mooie blokken en wat ziet het er al geweldig uit zo aan elkaar. Ik vind het een heel goed idee om elke maand een rij te maken, misschien ga ik dat ook wel proberen te doen. Je Songbirds komen nu nog mooier uit op de foto.

Francien zei

Schitterend je Songbird quilt...prachtig gedaan Nelleke en wat een mooie blokjes heb je gemaakt van de DJ...knap hoor hoe je al die puntjes op elkaar krijgt...sewcuur werkje zeker!!
groetjes Francien...

Erna zei

Heb al verschillende Dear Jane projecten gezien het blijft mooi om naar te kijken ook deze van jou is geweldig om te zien. Succes met de rest. Groetjes, Erna

marijke's crea zei

O Nelleke, wat een prachtige songbird ben er helemaal verliefd op!
En.....jeetje jij gaat als een speer met je dear jane, prachtig!
Zelf zit ik nog wel een beetje te hikken tegen ieder blokje heb m'n draai nog niet gevonden, hihi (hoop dat het gauw komt)en daarom ook bewonder ik al je mooie blokken die je al hebt gemaakt!
fijne dag, groetjes Marijke

betty zei

Ook jij weer heel mooie blokjes erbij, wat gaat het goed, al drie rijen aan elkaar. Ik vind je kleuren ook zo mooi, leuk dat al onze jane's zo anders worden.

Tineke zei

Prachtig!!!.....ziet er zo mooi uit