Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

dinsdag 5 april 2011

Update Dear Jane.

Dag allemaal even een update waar ik zoal mee bezig ben geweest.Allereerst is er weer een rij aan de Dear Jane bijgekomen dus de quilt is weer een beetje gegroeid zoals op de foto te zien is.Ook nog een foto gemaakt  van een aantal blokjes wat dichterbij genomen.Verder ben ik bezig om de Songbirdquilt door te quilten en ben daar al een flink eind mee op weg en omdat dat werkje zo goed vorderde kwam er ineens een drang om mezelf te belonen en in een vlaag hupsakee de goede voornemens om eerst iets af te maken maar gauw aan de kant en bij Dorry de patronen van de Pockets of Posies besteld want dat vond ik toch ook wel een hele mooie quilt om te gaan maken.Stofjes bij elkaar gezocht en het middelste mandje is gereed. Wat het is weet ik niet maar het is wel zo leuk om steeds weer met iets anders te beginnen en dan de quilts die ook heel erg naar mn zin zijn en toch heel mooi worden, dan weer weg te leggen.Soms lees ik wel eens dat er mensen zijn die van veel projekten zenuwachtig worden daar heb ik gelukkig geen last van.Omdat ik het zo leuk vond om de Scandinavian Christmas te maken [die overigens wel af is]had ik me ook ingeschreven bij Jookies om de mysterie van Lynette Anderson  te gaan volgen en daar viel deze week ook het eerste blokje van in de bus volgens mij ook een leukerdje het eerste blokje is 15 bij 15 cm dus een klein blokje met een leuk knoopje erbij zoals je kunt zien.Nu een heel verhaal voor mijn doen en een heel gevecht met de pc om de foto's erbij te zetten ze vliegen hier op het scherm alle kanten op behalve de goede kant waar ik ze wil hebben.Tot slot een foto van onze Jim die jullie samen met mij een fijne week toewenst.Groetjes Nelleke

20 opmerkingen:

Miranda zei

Kwijlen hier...je gaat lekker Nelleke met je Dear Jane! Enne die pockets of a posie....ook ik zit nog steeds te dubben of ik wel...of niet...maar het is zo een schatje!!! En veel plezier met het nieuwe Linette Anderson design!

Juicybear zei

Je Dear Jean groeit ook mooi. Super dat je ook de POP gaat maken ik vond het heel erg leuk om te doen.

Sylvia zei

Mooi hoor je Dear Jane. Tja ik ken dat gevoel, dat je de verleiding niet kan weerstaan om aan iets nieuws te beginnen. Heerlijk is dat! 't Zal wel met het quiltvirus te maken hebben.
Succes verder, groetjes Sylvia.

Quiltendewilma zei

Erg mooi jouw dear jane!!

Berbel zei

Mooi, je dear jane!
Het ziet er al zo "ver" uit!
Groetjes Berbel

Cisca zei

Wat een prachtige Dear Jane gaat dat worden! Die ene rode staat ook zo leuk ertussen. En nu nog de POP, ook al zo'n mooie en die kerstquilt van Jookies vind ik ook al zo leuk.
Groetjes, Cisca

conny's quilts zei

Wat schiet je al lekker op met Jane!

Else zei

Hij wordt MOOI! Oh en die PoP, LEUK!!! groetjes Else

Klaske zei

Wat gaat Jane prachtig worden!!

Anita - Vlijtige Handjes zei

De DJ is prachtig. Wat een geduld. Pop en Lynette zijn allebei erg leuk. Ik kan me nog steeds bedwingen om niet te veel tegelijkertijd te beginnen. Behalve bij borduren. groetjes Anita

Hennie zei

Je Dear Jane ziet er erg mooi uit.

Groetjes Hennie.

Madammeke Ongeduld zei

dat is een prachtstuk

carine zei

Hallo Nelleke, je Dear Jeane gaat een Topper worden!! Ook veel plezier gewenst met je Lynette 's mysterie. Blij je nog eens te horen .... Groetjes en Knuffel Carine

Chris zei

Je ziet je DJ nu lekker groeien. Maar ik vind dat mandje ook ontzettend leuk hoor. Weet je, er zijn gewoon seizoenen in het quiltleven. Daarom wil je ook wel weer eens met wat anders, iets nieuws, bezig zijn. Net als in de lente, dan wil je er gewoon weer uit!
Geef jouw Jim maar een knuffel van mij. Wat een heerlijk hoofd heeft hij.

Guusje, zei

O wat ga je snel en wat wordt hij mooi. Prachtig hoor en wat mooi om hem meteen zo te zien groeien. Knap dat je deze maand weer een hele rij erbij hebt gemaakt. En wat leuk dat je ook aan de POP bent begonnen, ik ook al ligt hij bij mij op een laag pitje eerst het nodige quilten. Ik was er ook al zo lang weg van dat ik op een moment dacht ik doe het gewoon terwijl ik eigenlijk ook had gezged dat ik niets nieuws meer mocht beginnen eerst wat af maar ja je jent het wel.

katrien zei

Heel mooi geheel heb je al.
Ook je possies is al mooi.

Mascha zei

Wat wordt het al mooi. Heerlijk vind ik het om meerdere projecten te hebben.
Groetjes Mascha

Anoniem zei

Wat zijn de kleuren mooi geworden van je POP.
Leuk die bloemen zoals jij ze hebt gemaakt.
Groetjes Willie.

marijke's crea zei

We kunnen dus weer maanden genieten van al het moois wat je maakt! Wat een heerlijk gezellige mand heb je gemaakt, prachtig!
groetjes Marijke

judith zei

Wat is de Jane prachtig. Ook je mandje van de Pocket mag er wezen. Ziet er goed uit, mooie kleuren ook. Zelf maak ik hem als bom bij Dorry. Inmiddels is maand 7 af.