Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

donderdag 19 mei 2011

Snoepwinkeltje GDO

Het snoepwinkeltje is ook klaar de zijkanten worden bijgesneden als de quilt in elkaar gezet word.Het was niet zo'n groot werkje deze keer en dat kwam goed uit ik heb namenlijk een luik op mn hoofd gehad en nu een spier gekneusd met het wegdraaien van mn hoofd dus volop fysio op het moment maar het komt allemaal goed.Ook heb ik nog vier blokken gemaakt van Dear Jane de volgende uit het rijtje zijn wel wat bewerkelijker dus daar ben ik nog wel even mee bezig.Om nog even op Veldhoven terug te komen ook wij hebben genoten van de prachtige quilts die er hingen.En ook de winkeltjes waren weer super en ik heb dan ook Gerda van kijk daar eens in het echt mogen ontmoeten en wat was dat leuk.Hierbij nog een foto waar we opstaan samen met Lynette Andersson,nog dank je wel Gerda voor de kans om met deze ontwerpster op de foto te mogen.Verder allemaal de groetjes en tot de volgende keer.Nelleke

11 opmerkingen:

Berna zei

Wat een leuke quilt is dat toch. Misschien? Ooit? Dit blok is in elk geval ook weer helemaal leuk.
En leuk jullie foto uit Veldhoven. Zo jammer dat ik niet kon.
Doe maar voorzichtig met je hoofd. Je hebt er maar 1 ;) Nee, als je het verwaarloosd, kun je er zo lang last van hebben. Beterschap!

marijke's crea zei

Wat een heerlijk winkeltje, mmmm!
Beterschap,
groetjes Marijke

Guusje, zei

Beterschap, pas maar goed op. Je GDO blok is erg leuk geworden en wat een geweldige foto van jullie in Veldhoven.

Chris zei

Hoe heb je dat nou voor elkaar gekregen, een luik op je hoofd! Wat vervelend. Maar ik ben helemaal weg van je snoepwinkeltje. Wat verschrikkelijk leuk met die knoopjes en kraaltjes en de combinatie van stitchen en appliceren. Echt enig!

carine zei

Nelleke je snoepwinkeltje is fantastisch mooi! Prachtig gedaan... dit wordt het volgende in juni ;;;;veel werk maar wel mooi, de knoopjes ga ik zelf maken met fimo en dan verlakken om zo een eigen interpretatie te krijgen van het geheel.(origineel zijn heel mooi maar voor mij ietwat te duur!) Je trof het hé met Lynette! Mooi nog een leuke dag verder , ik doe voort en zal het later op de blog tonen, toch nog een dag of drie hoor! heb het reuze druk voor het ogenblik. Groetjes en Knuffel Carine

Sylvia zei

Nelleke je snoepwinkel is echt snoeperig geworden, leuk hoor.
Minder leuk dat je met spierpijn rondloop,dus beterschap!
Mooie herinnering voor later, de foto met Lynette.
Gr.Sylvia.

Shirley zei

Hopelijk gaat het al wat beter met je nek, meis toch, een luik op je hoofd krijgen, dat moet een klap en een pijn hebben gegeven! Smullen met het snoepwinkeltje en de berenwinkel, ik voel het kriebelen om de mijne helemaal af te maken, maar ik ben met teveel dingen bezig, of bestaat dat woord niet bij ons quilters, teveel?

Hennie zei

Wat een gezellig winkeltje is dit en je sjaantjes blokken zijn prachtig ! ! !
Groetjes Hennie.

Joyce zei

Hoi Nelleke,
Ik zie nu pas dat we DJ-5e van de maand collega's zijn......;0) Wat wordt die van jou een PRACHTexemplaar!!
En je GDO........zó leuk!!
:0))

Anoniem zei

Hai Nelleke,

Hoe gaat het met je nek?
Ik heb je gemist gisteravond, nu had ik wel beide mappen bij me.
Kom je na de zomer ook weer naar de bee's of heb je de DJ dan al af?In jouw tempo zou me dat niets verbazen ;)Wat ben je met een schitterend snoepwinkeltje bezig!

Sterkte met je nek en wie weet tot 3e donderdag in september.
Groetjes Rianne

Jane in Wales zei

Wat akelig - een luik op je hoofd! Ik hoop dat het goed gaat met je.
Het snoepwinkeltje lijkt me erg leuk te worden, en je DJ ook!
groetjes en sterkte,
Jane