Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

donderdag 22 september 2011

Van alles wat!!


Even laten zien waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest.Allereerst een winkeltje van De Girls Day Out het lingerie winkeltje.Ik kan nu de drie blokjes mooi gelijk snijden want ik heb de stof nu ook gekozen om langs alle winkeltjes te zetten,het word de zwarte die onder de drie winkeltjes ligt.Ben benieuwd hoe dat zal staan met deze donkere stof.Dan heb ik ook nog acht blokjes gemaakt van de Dear Jane dus misschien toch nog een hele rij aan de lap deze maand.Het is rij H en ik vind deze rij een makkie de volgende rij is weer wat bewerkelijker heb ik wel gezien.
Valt er nog te vertellen dat er van de week bezoek bij ons was die lapjes en garen op tafel zag liggen en vroeg wat ik aan het maken was,een quilt zei ik  en liet  er een paar zien , nou vond ze die wel mooi.Maar haar volgende vraag was je hebt er al zoveel gemaakt word je het dan nog niet beu om weer  lapjes aan elkaar te zetten want ze zag wel dat het een heel karwei was en wat moet je ermee doen als je er al zoveel gemaakt hebt en ze  opgevouwen boven liggen.Nee ik heb wel eens mindere perioden maar beu worden dat denk ik niet,ik hoop het tenminste niet want anders ziet het eruit met al de projekten waar ik mee bezig ben en dan nog niet te spreken over de stof en patronen die in de kastjes liggen.Ik heb maar een paar halve projekten waar ik mee bezig ben laten zien want volgens mij verklaren ze me dan voor gek!Ik moest er s'avonds eigenlijk nog om lachen want heeft ze niet een beetje gelijk met zoveel onderhanden en dan niet eerst iets afmaken voor je weer aan iets nieuws begint.Zou dat alleen bij quiltsters zo zijn?En dus deze rare gaat weer voor de bijl  de lapjes en het patroon liggen startklaar ik heb er al een paar weken over getwijfeld en steeds naar de stof gekeken maar dit gaat het worden ik ga overal de mooiste stofjes er tussen uitknippen om er sterren van te maken voor de Camelot.En ik kan zeggen ik verheug me erop en dat is toch wat telt.Groetjes Nelleke

12 opmerkingen:

Phebe and Jane zei

Je girls day out wordt mooi. Dat zwarte stofje staat er leuk bij.
Wat betreft DJ: dat heb ik ook dat de ene rij een makkie is en de volgende komt geen einde aan.
Groeten,
Marian

Hennie zei

Ik zie het al genioeg te doen ziet er erg leuk uit ! ! !

Groetjes Hennie.

Marianna zei

Je hebt gelijk! We gaan bijna gelijk op! Ik heb rij H bijna af en hoop die dit weekend eraan te zetten. Je girls day out wordt leuk en dat stofje doet het denk ik erg goed erbij. Lekker contrast! En ja, hier ook het ene na het andere nieuwe project en als ik die dan allemaal zie liggen jeuken mijn vingers om aan iets nieuws en lonkends te gaan beginnen of met een andere verder te gaan! Komt wel weer, eerst Jane LOL! Maar dat lapjes en porjekten virus heb ik ook hoor! Dus heel normaal (en wat is normaal?) Fijn weekend!~En prik maar lekker verder aan je lappies!

Miranda zei

Ik zeg niks, met mijn 12 quilts in de maak....maar die camelot is inderdaad ook zo verleidelijk!

marijke's crea zei

De winkeltjes zien er heel verleidelijk uit..... en quiltwinkels kunnen we niet verlaten zonder iets mee te nemen toch, hihi! Ja de Camelot quilt prachtig was bijna door de knieƫn maar vind het echt een hand project... ga genieten van die van jou LOL!
groetjes Marijke

Anoniem zei

Hoi Nelleke,
Als ik jou stoffen zo zie liggen voor de Camelot wordt het wel heel verleidelijk om ook te gaan snuffelen in mijn stofjes. Moet eerst nog 1 quilt afmaken.
En dan mag ik pas beginnen. Tot gauw Willie

Chris zei

Toch heerlijk om af te wisselen. Ik doe dat nu ook meer dan vroeger.
Ik ben helemaal weg van die winkeltjes. Zo ontzettend leuk, vooral de combinatie met appliceren. Ik vind dat zwarte bloemstofje mooi er bij passen hoor! Fijne zondag.

Anita - Vlijtige Handjes zei

Nee hoor alleen mensen die zelf niets! doen verklaren ons voor gek. Maakt niet uit wij weten beter. De girls kunnen wel lekker winklen in je mooie winkeltjes. Zo leuk met de kraaltjes. Ja ik zou ook best eens willen leren om met lint te borduren maar eerst de poezieplaatjesquilt bij Dorry. Woensdagochtend is de eerste BEE. Ben je dan toevallig bij Dorry?
Anders een andere keer.

groetjes Anita

Cisca zei

Wat is die Girls Day Out toch leuk met al die steekjes, kraaltjes en knoopjes erop. Je hebt er weer een leuk blok bijgemaakt en die stof lijkt me er heel mooi bij. Mooie stoffen ook voor je nieuwe project, ik ken het patroon niet, ik ben benieuwd.
Ja, het wel wel erg vreemd lijken voor mensen die niet quilten, maar wat een geluk dat wij het wel leuk vinden!
Groetjes, Cisca

jolie zei

Wat wordt de "day out" leuk. En de dear Jane is geweldig!!

Yvonne aka sommeke zei

Da's een leuke : de Girls day out!
Alleen lapjesverslaafden begrijpen iets van onze hobby ....

Joyce zei

Wat zijn het toch geweldig leuke blokken om te maken van de GDO!! Ze zien er prachtig uit!!
En? Is het nog gelukt met je rij aan de lap?