Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

donderdag 10 november 2011

Christmas Fun

Hallo allemaal,Het word nog eens tijd dat ik een blokje toon van Christmas Fun er zijn pas drie blokjes klaar terwijl alle acht blokjes al binnen zijn.Ik weet niet wat het is maar veel zin om eraan te werken heb ik niet maar als ik ze zo bij elkaar zie vind ik het toch leuk worden.
 Verder zit ik nu te wachten op een berichtje van de dierenkliniek of de operatie van dit manneke hieronder goed verlopen is het is onze Goofy die slecht plassen kan omdat er steentjes in zijn blaas zitten , een groot jaar geleden is zn broer eraan geopereerd en die heeft het maar op het nippertje gered die kwam niet uit de narcose dus je kunt je voorstellen dat ik er toch zenuwachtig voor was om hem weg te brengen maar het moest.Onze honden zijn echt een deel van het gezin dus we willen hem heel graag weer terug.

 Ook heb ik drie blokjes van een nieuwe rij Dear Jane gemaakt het waren deze keer de moeilijkste niet maar ik zag er veel om te appliceren deze keer.Het is rij J.En volgens mij zit er een vervelende in nr j10 dus dat zal de laatste wel zijn die hier gemaakt word van het rijtje.Nou allemaal nog een fijne week en ik hoop dat ik met goed nieuws kan komen wat ons Goofy betreft.Groetjes Nelleke

13 opmerkingen:

Chris zei

Oh bah, wat spannend Nelleke. Natuurlijk is Goofy en ook je andere hond een deel van je gezin. Je kan die honden niet missen. Ik hoop echt dat je gauw hoort dat het goed met hem gaat. Laat je het ons ook snel weten? Sterkte hoor. En je Christmas Fun vind ik wel erg leuk hoor!

Phebe and Jane zei

Succes met de operatie. En wat de DJ betreft: sommige rijen zijn echt makkelijker dan andere vind je niet?
Groetjes,
Marian

susana zei

Hoop dat ´t gauw goed gaat met Goofy.
Wat de CF betreft; neem een kijkje bij mij, misschien krijg je inspiratie!

groetjes Susi

Guusje, zei

Sterkte met de operatie, ik hoop dat het allemaal goed gaat, is gegaan. Wat heb je weer mooie DJ blokjes gemaakt en je gaat zo snel knap hoor. Je Christmas Fun blokjes zijn ook al zo mooi geworden. Ik zou hem eerst niet afmaken nu maar heb toch besloten vandaag om hem toch dit jaar af te gaan maken ik vind hem zo leuk.

Anoniem zei

Hoi Nelleke,
Hopelijk is alles goed gegaan met de Goofy. Spannend allemaal. Mooie kerstblokjes en natuurlijk je Dear Jane. Knap dat je zo blijft doorgaan.
Groetjes Willie

Anita - Vlijtige Handjes zei

Ik den dat je dan geen zin hebt in quilten en schrijven als het zo spannend is met Goof. We duimen voor een goede uitslag.
groetjes Anita

Judith zei

nu maar hopen dat het helemaal goed komt met jullie hond! Wij zijn ook zo gek met onze Sjaak!

Karen zei

The snowman and the Christmas tree are my favorites! Very cute.

marijke's crea zei

Leuk kerstblokken heb je gemaakt, hoop dat alles het met Goofy goed is gegaan...
groetjes Marijke

carine zei

nelleke, mooie sticheries heb je weerom gemaakt , zeer fijn gebracht! Gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Groetjes uit Brugge Carine

Else zei

Erg mooi je stitcheries, en ook weer drie Jane blokjes je bent lekker aan de prik geweest! Ik hoop dat alles goed is gegaan met Goofy. Fijn weekend, knuffel Else

Anoniem zei

Hoe is het met Goofy?
Je Christmas Fun-blokken zijn al zoooo leuk... verder werken hoor!
Goe weekend met hopelijk goed nieuws over Goofy!

Francien zei

Oh Nelleke....is alles al ok met Goofy??...ik hoop het want het is altijd spannend....ikheb ook liever zelf wat dan dat mijn dieren dat hebben...maar wat moet dat moet...hij zal best veel pijn bij het plassen gehad hebben dus het kan alleen maar beter worden...laat het gauw weten...en je CF quiltje wordt vast een schatje...begrijp dat je handen even "gebonden"zijn tot het met Goof were goed gat.....maar het wordt een prachtquiltje.....groetjes en sterkte Francien.