Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

maandag 5 december 2011

Dear Jane

Vijf December alweer de dertien blokjes zijn ook deze maand gehaald al hoewel er gisteren het laatste blokje nog geappliceerd moest worden, ik vond het het vervelendste blokje tot nu toe met de zestien blaadjes allemaal op het kleine lapje. Moest er wel bij aan mn moedertje denken want als ik weleens tegen iets aan te hikken zat dan zei ze altijd tegen mij stel het niet uit maar gelijk aan beginnen dan ben je ervan af anders zit je er toch maar aan te denken.Helaas ben ik kampioen in het uitstellen dus op het laatste moment toch nog aan begonnen en zie hier het affe blokje.Deze maand was er wel veel te appliceren in deze rij maar de volgende rij is weer een makkie heb ik wel gezien al zal het deze maand wel eens moeilijk worden om er dertien voor elkaar te krijgen met de feestdagen erin.Ach dan doen we er gewoon een tijdje langer over er zit geen moeten aan een hobby alleen mogen en er plezier aan hebben.
Ook Sint is bij ons langs geweest en heeft een boek achter gelaten dat hoog op mn verlanglijstje stond jullie zullen misschien de schrijfster wel herkennen die  zoveel moois maakt en ook een blog heeft en ik ben dan ook zeer blij met het cadeau.Nu maar hopen dat ook ik er een keer iets uit kan fabriceren!!

 Dan ga ik nu deze luiwammessen maar eens uit hun nest jagen om er eens een ronde mee te gaan lopen,het is gek maar onze Goofy is hier de grootste in huis en die zoekt altijd het kleinste mandje op om in te liggen misschien om dat hij er dan strak in ligt maar makkelijk lijkt het me niet met zn poten buiten boord.De tweede op de foto is onze Jim dat is de kleinste maar die buldog zoekt  altijd een wat groter mandje. Jammer dat ik geen foto van ons Bartje gemaakt heb dan was de roedel kompleet geweest maar dat dan weer voor de volgende keer. allemaal een hele fijne week groeten en tot de volgende keer Nelleke


19 opmerkingen:

Quiltendewilma zei

prachtige blokken en wat een bekend gezicht zo'n beest op je quiltring,..

Simply2M zei

Wat een mooi blokje weer! Ik vond deze een een crime! En die hondjes! Echt lachen, hier doet Floppke net zo, of ze ligt raar met de pootjes buiten boord of ze ligt opgerold strak tegen de rand, lekker steuntje in de rug zeg maar! Zo op haar ruggetje ligt ze het liefste! Kunnen wij er goed bij om haar te knuffelen! LOL! En ach, die blokjes komen echt wel af, dan doe je er inderdaad toch net ietsje langer over! Je gaat toch al als een speer! helaas heb ik de camelot patronen nog niet kunnen vinden, aleen als bom, maar niet als los patroon! Merk wel dat ik deze echt super mooi vind! Toch eens verder zoeken, want ik kreeg geen link door in je berichtje laatst!. Groetjes, Marianna

Ageeth Dorsman zei

Wat een mooi blokje heb je gemaakt, en
het is beslist een "lastpost"; ik kan
me je uitstel-gedrag heel goed voor-
stellen! En je hondjes zijn me toch
een lieverds! Ik ben vooral helemaal"flieft" op Jim, wat een
schatje van een bullie!
Groetjes van Ageeth en een poot van
Don voor ieder lid van de roedel!

Juicybear zei

Mooie blokjes zeg en je hondjes zijn echt geweldig zoals ze in hun mandje liggen:-)
Groetjes Anneke

conny's quilts zei

Wat een prachtige DJ blokjes en zo veel. Geweldig!
Heerlijk ook die foto's van die luie honden... snurken jouw schnauzers ook zo? (die van mij wel...)

Chris zei

Heerlijk die luiwammesen! Wat kunnen die dieren toch lekker ontspannen en genieten. Prachtig om naar te kijken.
Maar jij bent niet lui geweest zeg! Wat veel blokken heb je gemaakt!
Dat boek ziet er mooi uit, lijkt me heel bijzonder handwerk.

Judith zei

Mooie blokjes weer deze maand. En die hondjes, ik geef ze groot gelijk, lekker luiwammesen in een mand voor de kachel. Pfft dat lijkt mij ook zo lekker.

carine zei

prachtwerk Nelleke , mooie gedaan en ja , je hebt het gehaald ! Op naar de volgende dertien..... Groetjes en knuffel Carine

marijke's crea zei

Heerlijk om je hondjes zo relaxt te zien.... en ben benieuwd wat er voor moois in het nieuwe boek staat!
groetjes Marijke

Hennie zei

Je blokken zien er erg mooi uit, dat blokje met de blaadjes vond ik ook een lastige maar hij ziet er topie uit.

Groetjes Hennie.

Phebe and Jane zei

Wat heb je dat blokje netjes gemaakt!!! Ik heb deze overgeslagen; zag het niet zitten en heb gewoon zelf een blokje verzonnen.
Groetjes,
Marian

Miny zei

Knap hoor dat je het deze maand ook weer gehaald hebt, leuk zijn ze geworden.

Groeten miny

Anita - Vlijtige Handjes zei

Mooie blokjes Nelleke. Ja HET boek. Super wat zul je daar van genieten.Het staat ook op mijn lijstje. Ze maakt zulke mooie dingen.
Groetjes Anita

Guusje, zei

Wat liggen de twee er heerlijk bij zeg en wat heb je mooie blokken gemaakt voor je sjaantje. Mooi boek heb je gekregen van de Sint.

christine zei

zo weer alle dertien goed?

jij wint de toto nog eens prachtig mooi zijn ze weer nog even dan is je middenblok klaar !

christine

Miranda zei

SUPER!!! Petje af, en een tien met een griffel. Heerlijk genieten en ja inderdaag zo anders dan de mijne... Vrees dat het lieve blommekesblokje mijn laatste van de blokjes wordt.

quilting Jeannet zei

Hoi Nelleke, bedankt voor je herkenbare stukje op mijn blog! al die mensen die niet quilten en vragen wat je er allemaal mee doet, Brrrrr, misschien wel een idee om op de miniquiltjes over te gaan heb ik me bedacht, die bergen makkelijker op. Wat een mooi boek, heeft Petra Prins daar ook geen pakketjes van?

Groetjes, jeannet

wilhelmina zei

Hoi Nelleke,
Ik heb die met die meloentjes ook nog niet gemaakt ben er wat huiverig voor.
Ik wil eerst proberen nog een klein kerst quiltje te maken maar of dat gaat lukken?
groetjes Willie

Erna Peekel zei

DJ blijft leuk. Het zijn weer prachtige blokken. En dat boek geweldig. Ach... en die luiwammessen ze liggen zo lekker moeten ze weer mee. Hahaha. Die Puck van mij wil nooit mee wanneer ze zo lekker ontspannen ligt te slapen.

Groetjes,
Erna