Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

woensdag 1 februari 2012

Camelot blok 5

 Dag allemaal op deze eerste van de maand Februari waar de Camelot blokken getoond worden op de verschillende blogs,ikzelf heb nu nummer vijf af en hij past mooi bij de potjes wat de kleuren betreft,toeval want ik heb de stof er niet voor uitgezocht het is namenlijk een serie van Robert Kaufman die ik al een aantal jaren in de kast had liggen ook de potjes heb ik al vele jaren spaarde toen dit porcelein.Toch wel toeval dat ik de stof maar ook het porcelein zo mooi vond en dat nu jaren later zo te voorschijn komt.
 Ook nog twee blokjes van Jane gemaakt dus nog drie te gaan voor rij L ik weet niet of ik de laatste drie nog af krijg voor de volgende update de vijfde Februari  er ligt  in ieder geval wel weer een blokje voorbereid.
Voor jullie allemaal nog een fijne week gewenst en tot de volgende keer Nelleke

15 opmerkingen:

Else zei

Wauw mooi 1e blok! Fijne avond knuffel Else

Juicybear zei

wat een mooie blokken heb je weer gemaakt zeg.
Groetjes Anneke

Judith zei

Mooi blok, ben benieuwd welk blok ons 5de gaat worden! Leuke blokken in elk geval om aan en mee te werken. Heb je al een achtergrond?

Karen zei

Another beautiful block. How many blocks are there for the whole quilt?

Anita - Vlijtige Handjes zei

Prachtige kleuren heb je gekozen voor de Camelot. Een mooi blok.

Guusje, zei

Wat een mooi blok zeg mooie kleuren net als de potjes en de Dear Jane blokken ook al zo mooi. Wat ga je toch snel, geweldig.

Berna zei

Mooie blokjes en cirkel zijn hier gemaakt! Leuk dat je ook meedoet op de eerste van de maand. Ben benieuwd welke stofjes wij bij ditpatroon krijgen toegestuurd. Dat is elke keer weer een verrassing.

ria vogelzang zei

Prachtig Camelot-blok! Super om bij iedereen al die verschillende kleurstellingen te zien!
En schattige DJ-blokjes!! Eigenlijk moet ik ook maar weer mee gaan doen!
Groetjes, Ria.

Mascha zei

Wat een mooi blok. De kleuren zijn fantastisch.
Groetjes Mascha

marijke's crea zei

O wat een prachtig blok zo met de irissen!
groetjes Marijke

Miranda zei

Ik vind het zo leuk al die verschillende versies! En die pockets of Posies....hmmm...zal eens kijken of ze het patroon nog verkoopen. Het is zo een plaatje!

Chris zei

Hallo Nelleke. Ik vind die Camelot blokken toch zó mooi. Weer eens heel wat anders. Best veel werk, lijkt me. Dit blok heeft een hele mooie kleur. Succes er verder mee en ook met je DJ.

Hennie zei

Wat een prachtig camelot blok heb je gemaakt en je sjaantjes blokken zien er ook mooi uit.

ps zo'n quiltrol is erg handig natuurlijk kun je hem gewoon maken,succes.

Groetjes Hennie.

wilhelmina zei

Hoi Nelleke, Wat is je Camelot toch weer mooi. Ben benieuwd als alles bij elkaar ligt, moet wel heel speciaal zijn. En je pocket of posies daar blijf ik naar kijken. Geweldig. Groetjes Willie

Annet zei

Ik heb de Camlot quilt al op verschillende blogs voorbij zien komen. Iedere keer denk ik bij mijzelf: Wie weet ga ik hem ook nog eens maken. Zo mooi.

Groetjes Annet