Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

zaterdag 7 april 2012

Goofy

 Ook wij hebben afscheid moeten nemen van onze Goofy,nu ik naar de foto kijk zakt de moed weer in mn schoenen een superhondje heb ik er elf jaar aangehad kon ermee lezen en schrijven nog nooit heb ik er tegen hoeven mopperen dus mn hart doet gewoon pijn als ik aan hem denk.Maandag rende hij nog vrolijk met wapperende oortjes rond in het park alleen de laatste dagen ging het plassen weer moeilijk alleen maar druppelen Dus gelijk naar de dierenarts die voelde en het beestje piepte alles bij elkaar daarna twee spuiten en tabletjes meegehad en een paar uur later zag je hem minder worden daarna ging het zo snel dat we in overleg met de dierenarts besloten hebben dat we hem moesten laten gaan om hem niet te laten lijden waarschijnlijk is er iets geknapt in zn lijfje.Dag mn knappe knaap vergeten doen we je nooit.Omdat ik heel de week rusteloos van het een naar het ander ging heb ik een top gedubbeld om toch te proberen rustig wat steekjes te maken en weer in mn ritme te komen.het is de Honden en kattenquilt geworden die ik ga afmaken hieronder de top in zn geheel, 
 en hier wat details van de verschillende blokken met knoopjes als ogen, balletjes halsbandjes en andere versierseltjes.
 Hier is de top gedubbeld en klaar om de eerste steekjes te maken maar jullie raden het zeker al nog geen steekje gedaan al zal dat er vast een van deze dagen van komen.Bij de quilts die ik gemaakt heb zijn er altijd wel herrineringen en deze zal  onze Goofy's quilt worden.
Ook wil ik jullie allemaal fijne paasdagen toe wensen geniet van elkaar en van de dieren dat ga ik ook zeker doen want er lopen hier nog twee hondenmannen rond alleen geen Goofy meer.Groetjes Nelleke

24 opmerkingen:

Juicybear zei

Heel veel sterkte met je verlies, gelukkig leeft Goofy nog verder in jullie herrineringen, en je quilt is een super mooie eerbetoon aan hem.Heel erg leuk patroon trouwens.
Groetjes Anneke

quilting Jeannet zei

Goh Nelleke, ik heb het al op meer blogs gelezen, maar dat zal niet meevallen. Je weet dat je dieren altijd overleeft, maar als het zo ver is doet het toch wel ongelofelijke pijn. Ik wens je ondanks dit verdriet toch fijne paasdagen toe.

Berna zei

Gecondoleerd Nelleke en veel sterkte. Ik hoop dat je afleiding vindt in je quilt die erg leuk wordt.
Fijne paasdagen.

Heleni zei

Ach Nelleke, wat sneu. Het is altijd weer een drama als je huisdier komt te overlijden. Daar ben je een tijdje mee bezig om 't te verwerken. Onze eerste hond, een beagle, was een doerak maar we hebben 't nog steeds over hem. En Lotte onze labrador was een doetje, zo lief, maar vergeten doen we haar nooit.
Jij hebt vast ook hele leuke herinneringen aan Goofy. Wel fijn dat je nog andere hondjes hebt.
Sterkte hoor.

Je quilt is wel heel erg leuk zeg.

groet Heleni

marijke's crea zei

Altijd een gemis als een hondebeest niet meer om je heen is... sterkte!
Toch fijne paasdagen!
groetjes Marijke

Else zei

Sterkte! Fijne paasdagen, knuffel Else

Klaske zei

Oh wat jammer Nelleke, het is altijd moeilijk om een huisdier te verliezen..
Sterkte en ondanks dit verdriet toch fijne paasdagen!

carine zei

Hallo Nelleke veel sterkte met het verlies Va Goofy. Ik hoop dat deze mooie quilt toch de mooie herinneringen aan je hondje zal verzachten en het verdriet lenigen! Ik denk aan jou. Groetjes en knuffel carine

Guusje, zei

Ach wat sneu heel veel sterkte het is altijd moeilijk om afscheid te moeten nemen van een trouw maatje. Kan me ook heel goed voorstellen dat je rusteloos bent. Heel mooie dat je aan deze quilt bent begonnen het wordt een dotje.
Ondanks alles wens ik jouw en je familie toch fijne Paasdagen.

conny's quilts zei

Ach die arme Goofy, sterkte hoor!

quiltmarjanneke zei

Hoi Nelleke, sterkte met je verlies en mogelijk vindt je wat troost in het werken aan je mooie quilt!

Chris zei

Ach Nelleke, wat triest! Natuurlijk heb je daar ontzettend veel verdriet van. Zo'n dier is gewoon een familielid en je houdt er van. Wat zal je hem missen joh. Natuurlijk zoek je dan afleiding. En je hebt een mooie manier gevonden: deze enige quilt. Een mooie herinnering ook.
Ik wens je toch een paar fijne Paasdagen toe.

veerle zei

Ocharme! Ik leef erg met je mee. Een huisdier afgeven kan erg veel pijn doen. Denk terug aan de mooie momenten en koester ze.

Anneke Wolthuis zei

Hallo wat sneu voor jullie zo te lezen was het een heel fijn hondje. en zoals gezegd de herinneringen leven voort in jullie gedachten.Ik hoop dat je het tzt een plekje kan geven zodat je met een glimlach naar hem kan kijken.


Ik hoop dat je toch kunt genieten van de paasdagen.

ankashobbykast

Judith zei

Ach nelleke wat verdrietig, die arme goofy. Ik wens je heel veel sterkte.

Marianne zei

Ook voor jou heel veel sterkte met het verlies van je trouwe maatje Goofy. Wij zitten nu in hetzelfde verwerkingsproces met ons Sophietje, maar dat had je al gelezen. Het valt niet mee. Maar gelukkig is net als bij jou het huis niet helemaal leeg en worden we nog blij door andere maatjes verwelkomd. Ook zij hebben het er niet gemakkelijk mee.
Maar dan die quilt van jou. WAT IS DIE MOOI!!!! Ik ben er helemaal weg van. De afbeeldingen, de kleuren en hoe de afbeeldingen weergegeven worden. Echt geweldig.
Fijne Paasdagen en groetjes van Marianne

Anita - Vlijtige Handjes zei

Afscheid nemen is moeilijk ook van een hondevriendje. De quilt is een mooie en lieve herinnering aan jullie maatje.
Lieve groetjes Anita

Ageeth Dorsman zei

Och, Nelleke, ik lees het nu pas...
wat een verschrikkelijk verdriet zul
je hebben over het verlies van je
lieve hond. Ik weet het helaas uit
ervaring. Gelukkig is jullie huis niet
helemaal stil, maar het gemis zal er
niet minder om zijn. Vind maar troost
uit de gedachte, dat jullie hem een
fantastisch hondenleven hebben gegeven
en tot op het laatst alles voor hem
hebben gedaan. Hij zal altijd een
plekje in je hart houden, want het is
echt waar, het Engelse gezegde:
"dogs leave pawprints on your heart"
Veel sterkte en liefs van Ageeth

Francien zei

Oh Nelleke toch....wat een verdriet en nu je aan deze quilt bezig bent zal hij je altijd aan Goofy herinneren.....afscheid nemen van een dier doet altijd zo`n pijn...konden ze dan maar praten denk ik wel eens ...dan kon je ze zeggen wat je voelt...alhoewel....ze begrijpen een heleboel.....wees aan de andere kant blij dat hij geen pijn meer heeft....ik weet....allemaal makkelijk gezegd van deze kant...maar ik weet wel degelijk hoe je je voelt......Meisje is niet mijn eerste hond...sterkte en groetjes Francien.

Sylvia zei

Goh Nelleke, wat vervelend hè? Maar gelukkig, kunnen we nog zelf beslissen om een dier uit zijn lijden te verlossen.
Wij hebben 3 weken geleden een kat in moeten laten slapen, we voelen met je mee.
Sterkte verder en misschien wel goed om de honden/katten quilt naar Goofy te vernoemen, als één van de tastbare herinneringen.
Gr.Sylvia.

ria vogelzang zei

Hallo Nelleke, ik lees het nu pas... Wat een schrik en verdriet!
Ik hoop dat de andere hondenvriendjes in huis je troost kunnen bieden! Het is een moeilijke tijd als je zo'n trouw vriendje moet missen.....
Ik weet het ook door ondervinding....
Een moeilijke tijd. Dus heel veel sterkte gewenst hoor!!
Een lieve groet, Ria.

yvonne zei

heel veel sterkte met het grote verlies...
Wij hebben 2 jaar geleden onze hond moeten laten in slapen en praten er nog steeds over .
denk aan de leuke dingen van de hond . liefs yvonne

Sabine.v zei

Heel veel sterkte met het verlies van zo een mooi hondje als Goofy. Ken ook dat verlies. Maar je hebt mooie foto's , mooie herinneringen en een mooie quilt en die zorgen voor de nodige troost. Als je weet dat je hem niet meer kan laten genezen , zou je ook niet willen dat hij nog pijn moet lijden en dan heb je niet te kiezen. Toch zal je nog heel dikwijls over Goofy vertellen en dat zorgt ervoor dat je het beter kan aanvaarden. Ik wens je nog veel mooie herinneringen.

jolie zei

Wat is dit een vrolijke quilt, en inderdaad een mooie herinnering aan Goofy.