Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

woensdag 31 maart 2010

Bosdierenquilt

Dag allemaal,allereerst wil  ik jullie bedanken voor de warme woorden die ik gekregen heb met het verlies van onze quiltlerares Mevr Sophia.Zoals op de foto te zien is heb ik 48 eikels gemaakt en nog 4 blaadjes het leek of er geen einde aankwam maar de aanhouder wint en eindelijk zijn ze dan af.Daarna de randen aan de quilt gezet en dan dan is er een tevreden mens.Nu kan ik hem gaan dubbelen en dan proberen elke week een blokje door te quilten.Jammer dat de kleuren niet mooi weergeven worden maar op verschillende blogs hoor ik die klacht wel meer.
Nu iets heel anders dat ik jullie wil laten zien een tijdje terug zat er bij ons in de tuin een houtduif en die zat zomaar zwakjes in het vogelhuisje laat ik toch zien dat de duif een wond aan zn borst had,dus foto genomen  en steeds elke dag gekeken of de duif er nog zat en ja hoor hij bleef komen om te eten en te drinken en  de duif zat zelfs in het huisje te slapen zoals je kunt zien en nu gaat het een stuk beter de wond is dicht en hij vliegt weer goed rond maar volgens mij heb ik er een kostganger bij.groetjes Nelleke

11 opmerkingen:

Klaske zei

Wij hadden vorig jaar ook een aan gevlogen duif, hij was zijn staart kwijt geraakt, wij denken een roofvogel. Dus wij hadden ook een kostganger en kon hij weer op krachten komen, maar na een paar dagen nam hij een vriendje mee, en weer eenpaar dagen later een bevriend stelletje...We hebben hem maar geen eten meer gegeven en hebben hem niet weer gezien.......

Elly (creatieveling Elly) zei

Hij is prachtig geworden je bosdieren quilt.
Nu kijken hoelang de duif bij je blijft.
groetjes Elly

katrien zei

WAt mooi je bosdierenquilt.

marieke zei

Hoi Nel,ben blij dat het weer beter met je gaat,en je bosdierenquilt gaat heel mooi worden,dat zijn we wel gewend van jou,en met het duifje komt het vanzelf goed.

groetjes marieke.

Berna zei

Tja dat heb je met duiven, die raak je niet meer kwijt. Prima beestjes hoor maar liever niet in mijn tuin. Je quilt is mooi!

Madammeke Ongeduld zei

je bosdierenquilt is wel heel mooi ben blij dat het met jou ook wat beter gaat

Cisca zei

Gelukkig, dat het weer beter met je gaat, gelukkig heb je je mooie herinneringen nog.
Je applecore quilt is prachtig en je bosdierenquilt ook. Leuk om al die stukjes zo bij elkaar te zien. En die duif boft maar met je, ik zou het precies hetzelfde doen,!
Groetjes, Cisca

Daniëlle zei

Geweldig die rand met al die eikeltjes!! Wat een werk is dat geweest zeg! Er zou hier ook plaats zijn in de herberg voor een duifje hoor! Hadden twee jaar geleden een jonge Turkse Tortel, die was zo klein dat hij nog niet eens kon vliegen, is groot en sterk geworden, liep zelfs de kamer in hihi. Toert nu vrolijk rond met ega en heeft het druk met voorjaarsoefeningen hihi! Mooie dag verder, groeten, Daniëlle

Guusje, zei

Wat een prachtige quilt en ja dat er geen einde aan de eikeltjes kwam voor je gevoel kan ik me voorstellen want het zijn er wel erg veel maar het reultaat is geweldig. En de duif wat goed dat de wond weer dicht is en je hem zo goed verzorgd hebt.

Anja.M zei

Jullie ook fijne paasdagen.

monique zei

Je bosdierenquilt is wel heeeeeeeeel erg mooi geworden.
En gelukkig zijn je eikeltjes allemaal af.
En met het duifje komt het ook allemaal wel goed.
Zet je de reiger fotos er ook op?
Maak je nog een blogje voor vogelopvang!!!!!!
Groetjes Monique.