Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

maandag 30 juli 2012

Girls Day Out.

 Ten eerste allemaal bedankt voor het medeleven met ons Bartje,de wondjes zijn allemaal genezen alleen is zn luchtpijp waarschijnlijk geraakt dus het is nog maar de vraag of dat goed komt maar het ziet er niet naar uit dat hij pijn of last ervan heeft alleen is het net of hij heel de dag gromt.De hond die gebeten heeft loopt nog vrolijk los en de eigenaar maakt er geen probleem van!! De verzekering betaalt toch was zijn antwoord daar zakt je broek toch vanaf de hondewachter kon nog geeneens een boete uitschrijven want ze moesten het met eigen ogen zien.Dus volgens mij is het wachten op weer een nieuw slachtoffer.Van de week in het warme zonnetje weer eens begonnen met een stitcherie van de Girls Day Out,wel toepasselijk in deze tijd, het cafeetje. Zelf heb ik niet op terras gezeten  maar wel onder de parasol in de tuin samen  met onze Jim die op de foto hieronder  aan het zonnen is.
 Nu nog de twee kleine stitcheries met het hartje hieronder op de foto en dan kan ik het bovenste rijtje eens aan elkaar gaan zetten.Foto rechts onder de blokken die klaar zijn.Ook ben ik vorige week naar Aztec Rose geweest om de nieuwe winkel te bezichtigen en het is meer dan de moeite waard prachtige stoffen zijn er te koop.Ben dan ook geslaagd voor de laatste rand voor de Pockets of Posies die ik nu ook gauw af hoop te hebben.Een fijne week en de groetjes van mij Nelleke.

12 opmerkingen:

Chris zei

Oh, dat vind ik toch zo'n leuke quilt! Daar word je helemaal blij van. Lijkt me ontzettend leuk om daar mee bezig te zijn, zeker met dit mooie weer.
Ik hoop toch dat het helemaal goed komt met Bartje. Zó zielig. En wat een ellendige houding van de eigenaar van die andere hond. Groetjes van mij.

wilma oud zei

Tjee, wat erg van Bartje en dan zo'n hondenwachter die het zelf moet zien. Hallo, die zijn er toch niet altijd. Bij ons waren ze alleen op tijd om parkeerbonnen uit te schrijven, wanneer er een auto op de uitlaatplaats geparkeerd stond, dus ik heb geen leuke ervaringen met hondenwachters. Maar je quilt wordt prachtig. groetjes Wilma Oud

@nke zei

Oh, die Girl's day out..... Leuke stofkeuze hoor.
Hij ligt hier alleen nog op de binding te wachten, toch maar eens even doorzetten. Vertroetel je hondje maar extra, dat is grote schrik geweest.

Quiltgroetjes.

marijke's crea zei

Meis wat erg dat ze niets kunnen doen om de eigenaar van de hond aan te pakken. De verzekering betaald niet de angst het leed en de blijvende gevolgen....
Als een hond gepakt wordt kan het volgende slachtoffer wel eens een kind worden... Dan staat het ineens in de krant en waarom wordt er dan wel actie ondernomen ik snap het niet....
Prachtige blokken heb je gemaakt je zou zo gaan winkelen!
groetjes Marijke

susana zei

Wat een gezellige quilt is dit hé!
Is één van mijn wens gevallen, maar denk niet dat ik er ooit aan begin.
Ik kijk wel bij een ander, haha
groetjes Susi

Juicybear zei

Fijn dat het weer beterder gaat met Bartje, ik zou anders aangifte doen bij de politie en rondvragen in je buurt of er meer slachtoffers zijn.
Mooi blok heb je gemaakt zeg dat wordt prachtig.
Groetjes Anneke

Ageeth Dorsman zei

Gewoonweg verbijsterend, die reacties
van zowel de baas van die onopgevoede
hond (wie is hier de schuldige, juist, niet de hond dus...) als de hondenwachter! Dit zijn
van die dingen, die van mij de voor-
pagina van de kranten mogen halen,
want waar gaat de hondenbelasting heen. En het allerergste is nog wel,
dat dus binnenkort een andere hond het
volgende slachtoffer is. Ik zit er
gewoon kwaad om te worden...
Maar desalniettemin: ik hoop, dat
Bartje goed mag herstellen en weer net zo gaat genieten als Jim.
En je Girls Day Out wordt prachtig!
Groetjes (en een knuffel voor Bartje
en Jim) van Ageeth

quiltmarjanneke zei

Wat een akelige vent die eigenaar! Zijn toch geen woorden voor?
Je girls day out wordt prachtig!

Anita - Vlijtige Handjes zei

Daar kun je toch zo boos van worden van onmacht dan ook nog. Girls Day out wordt erg leuk. Je zou zo willen winkelen. Ik wil je ook feliciteren want je hebt de Give Away op mijn blog gewonnen. Stuur je me je adres?
Hartelijke groetjes Anita

Guusje, zei

Wat een mooie blokken voor de gdo en wat zielig voor Bartje. De eigenaar van de andere hond snap ik helemaal niet kan me voorstellen dat je er erg boos om bent. Ik hoop maar dat arme Bartje er niet teveel last van heeft het arme dier.

wilhelmina zei

Hoi Nelleke,
Wat heb je de kleurtjes weer mooi bij elkaar gezocht. Ik vind de stof waar ze op liggen er zelfs goed bij passen.Ik kom ze binnenkort in het echt bewonderen.
En hoe gaat het met de rest, de POP en de dear jane?
Doe de groeten aan Bartje.
Groetjes Willie

Yvonne aka sommeke zei

Je GDO wordt een plaatje, zo mooi!
Lees nu pas het akelige verhaal van Bartje ... Boeh, voor die hondeneigenaar!
Beterschap voor Bart en goe weekend!