Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

maandag 31 december 2012

Top Dear Jane AF!!

 Op de laatste dag van het jaar 2012 laat ik het allerlaatste blokje van de Dear Jane zien,alleen het jaartal is er nog niet helemaal opgeborduurd dat komt wanneer ik de hele quilt doorgepit heb.En dan hieronder de foto van de hele quilt al staat er alles niet helemaal op mn man zn armen waren niet langer om hem helemaal goed te laten zien maar een goede foto komt er nog weleens op als hij doorgequilt is. 
 Ik ben er deze maand precies twee jaar mee bezig geweest om de top af te krijgen zomaar steeds wat blokjes per week tussen allerhande projekten door.Ik dacht toen ik ermee begon dat het een moeilijke quilt zou zijn maar dat viel reuze mee er zaten hier en daar wel wat pittige blokjes tussen maar het is allemaal goed gegaan ook heb ik alle blokjes precies nagemaakt zoals ze in het boek stonden.Verder had ik er tien meter achtergrond stof voor gekocht maar daar heb ik om en nabij nog twee meter van over maar daar moet ik nog wel een strook van snijden voor de boogjesrand rondom.Nu gaat deze blauwe lap de kast in want ik ben er even klaar mee en komt de top van de Pockets of Posies terug te voorschijn want die ga ik nu kalm aan doorpitten zodat deze van het voorjaar klaar is.Nu zag ik pas op het prikbord dat er quiltsters met dit patroon hieronder gaan beginnen en omdat ik het patroon ook heb liggen kan het weleens zijn dat dit weer eens een nieuw projekt gaat worden alhoewel er meerdere nieuwe patronen aan het roepen zijn zal ik nog maar even niks plannen en eerst het nieuwe jaar maar eens gaan beginnen.
 Daarom wil ik jullie allemaal bedanken voor het langskomen en de reacties hier op mn blog.Ook heb ik natuurlijk heel erg genoten en vooral ook veel inspiratie opgedaan op jullie blogs.Dus ik hoop dat we er met evenveel plezier er samen een heel nieuw creatief jaar van gaan maken.Groetjes Nelleke

20 opmerkingen:

Julimond zei

Congratulation. Your DJ looks great.
I am a beginner and need a few years more.

Have a lucky new year 2013

"Groetjes"

Iris from Germany

Judith zei

Wow gelukt! Ik mag nog een hele rand maken, die hoop ik in januari af te krijgen. Je Jane is prachtig! Fijne jaarwisseling,

Anita - Vlijtige Handjes zei

Wow wat is hij toch mooi in de blauwe tinten.
Een hele fijne jaarwisseling en een gezond en liefdevol 2013.
Groetjes Anita

KijkDaarIs zei

prachtig..prachtig..prachtig!!!!!
jeetje de DJ top klaar..ooit hoop ik ook zo ver te zijn!!..;0)
Een hele fijne jaarwisseling en alle goeds voor het nieuwe jaar!!!!

Hennie zei

Geweldig hij ziet er prachtig uit gefeliciteerd.
Jij en je familie ook een hele fijne jaarwisseling en een gezond en creatief 2013.

Groetjes Hennie.

Marguerite zei

Wat een super dag om je dear jean af te hebben. Nou ja echt af. Volgens mij is de volgende stap ook een hele grote. Ben zelf nog maar een beginnende quiltster en ben iedere keer al blij dat mijn lapjes aan elkaar zitten. Laat staan doorpitten. Geen idee hoe arbeidsintensief dat is. Maar wat een gaaf patroon laat je daar nu zien. Daar ben je ook wel even zoet mee.
Groetjes en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.
Marguerite

wilhelmina zei

Jeetje Nelleke, sluit jij het oude jaar even goed af.
Wat geweldig mooi is ze geworden.
Ik heb grote bewondering voor je.
Ben ook benieuwd naar je nieuwe project.
Fijne jaarwisseling.
Groetjes Willie

Heleni zei

Mooi mooi mooi Nelleke. Wat heerlijk dat je DJ klaar is.
Ik kan me voorstellen dat je er even klaar mee bent. Zo hoort het ook, toch. Kun je weer lekker aan iets anders beginnen.
Ik wens je alle goeds voor het Nieuwe Jaar.

groet, Heleni

conny's quilts zei

Wat is je Jane schitterend geworden! Geweldig dat je hem net voor het oude jaar af hebt gekregen! Fijne jaarwisseling gewenst

Jane in Wales zei

Gefeliciteerd!! Hij ziet er prachtig uit. Zo mooi verstild met die zachte winterse kleuren. Voorlopig heb je het ook wel verdiend om gezellig iets nieuws te beginnen!
Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2013!

Guusje, zei

Wat geweldig dat je de dear jane top helemaal afhebt, complimenten hoor en hij is zo mooi geworden. Ik worstel er nog steeds mee. Het nieuwe patroon lijkt me ook erg mooi. Ik vind het erg leuk om bij je langs te komen en het vele moois te bewonderen wat je steeds maakt. Ook wil ik jouw en je dierbaren hele fijne jaarwisseling wensen en eengoed, gezond en creatief 2013.

Elly's freubel hoekje zei

Petje af prachtige top klaar net op de valreep van 2012!
Voor jou en al je geliefden heel goed, gezond, en voor jou een kreatief 2013!
Grtjs, Elly

susana zei

Wat geweldig dat je DJ af is zeg!
En de CF van je vorige blog ziet er ook mooi uit, de mijne heeft dit jaar ook aan de muur mogen prijken.
Veel goeds en crea voor 2013,
groetjes Susi

Phebe and Jane zei

Wat een fantastisch begin van het nieuwe jaar: de top van je DJ is af. Wat zul je trots zijn op jezelf. En terecht. Ik hoop voor jou dat 2013 weer zo'n prachtig quilt-jaar wordt.
Groetjes,
Marian

Ageeth Dorsman zei

Geweldig, wat is je top van de DJ
prachtig geworden! En best nog snel
gedaan, in 2 jaar! Enne... ik weet
ook nog wel een nieuw project voor
je (het oorlogsbruidje, ik ben net
begonnen en zet het binnenkort op
mijn blog...)
Jij, en allen, die je lief zijn, een
Voorspoedig, Creatief, maar vooral
Gezond 2013 gewenst!
Groetjes van Ageeth

Chris zei

Oh wow Nelleke, gefeliciteerd! Wat een heerlijk idee dat die top nu af is. Nu veel plezier beleven met de Pockets of Posies. Dat vind ik ook zo'n enige quilt. Ik wens je alle goeds voor dit nieuwe jaar!

christine zei

oh wat is die MOOIIIII geweldig dat je de top nu klaar heb . het is je gelukt . ben er ook zo weg van de dear jane ik zit op rij J . dus nog even .

christine

Annet zei

Ik vind je Dear Jane echt prachtig geworden. Ook de tijd die je er nu aan hebt besteed valt reuze mee.

Groeten Annet

Marijke zei

Meis tikkie laat maar wat een pracht van een Dear Jane!!!
Leuk dat je ook de CPD hebt gekocht!
Hoop dat we elkaar enthousiast blijven maken!
groetjes van Marijke

Craftluver Marianna zei

Gefeliciteerd! Ik dacht wel dat jou het zou lukken! Mij niet, maar dat dondert niet! Eens komt ie af! Nog twee randen en dan kan de mijne ook gequilt worden! Een draadje per dag was het geloof ik? Ben wel bijna klaar met mijn allereerste sampler! Heb dus meer gequilt als genaaid denk ik de laatste dagen van 2012!