Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

woensdag 7 oktober 2009

een ongenode gast voor de vogeltjes!!

Als je praat over een ongenode gast dan is het deze poes wel[voor de vogels dan] voor mij niet bij ons zijn alle dieren welkom,van wie de poes is ik zou het niet weten maar hij zit al enkele weken vanuit de tuin naar binnen te kijken,alleen als de honden buiten komen gaat hij weg.Het is een mooie lapjespoes ik krijg neigingen om eten voor hem neer te zetten maar ik weet niet of dat wijs is,want hij is vast van iemand.M'n neefje heeft eens dit vogelhuisje gemaakt en elk jaar leggen de tortelduifjes er hun eitjes in maar dat zal nu wel niet meer gebeuren schat ik of neefje moet een huisje voor poes maken!!Zodoende kwam ik bij mn vogelhuisjesquilt uit. Hij is op onze quiltbee gemaakt als elke maand een blokje zodoende zitten er thema's als blokjes zoals je kunt zien een kerstman voor december handschoentjes bij blok januarie en zo verder.Ik had hem klaar in 2005.Ook heb ik hem veel doorgequilt,vind ikzelf altijd mooi.Verder wil ik mn oudste broer vandaag van harte feliciteren met zn verjaardag.Nelleke.

6 opmerkingen:

Mascha zei

De vogelhuisjesquilt is erg leuk. Veel werk zo te zien.
Groetjes Mascha

Annie zei

Heel leuk Nel, knap om dit zo te maken en graooig om te lezen. Ik zal er vaak op kijken, staat al in mijn favorieten!!!
Annie

Monique zei

Allereerst van harte met je broer. Ten tweede: wat een mooi huisje heeft je neefje gemakt! En ten derde: ook al vind je de poes nog zo lief, hij of zij moet natuurlijk niet aan die lieve tortelduifjes komen hé?
Je kunt eventueel een rand van gaas of takken om de paal heen doen. Zo wordt het voor de poes al wat moeilijker om omhaag te komen. En als je wilt dat hij of zij gewoon niet bij het huisje in de buurt komt, stop dan een paar sateprikkers (tot nét het puntje boven) in de grond. Zielig? Nee hoor, we hebben zelf ook een poes, dus ik praat er niet zo over omdat ik ze niet mag (ben er werkelijk dól op!).
Succes!

Marja zei

Hallo Nelleke
Wat ziet de vogelhuisjesquilt er mooi uit.
Wil heel graag weten of er een patroon van is.
En misschien weet je ook nog waar het te koop was.
Vind het echt heel mooi.
Ook je andere quilts zijn erg mooi.
hartelijke groeten
Marja

Nelleke zei

hoi Marja het waren blokjes van internet jammer dat ik ze niet bewaard heb anders had je ze kunnen krijgen van mij.Eigenlijk bewaar ik niks maar geef de patronen door of ik ruil ze met iemand want een quilt 2x maken doe ik toch niet. groetjes Nelleke

Marja zei

Geeft niet hoor in ieder geval bedankt voor je reactie
Gr Marja