Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

zaterdag 16 februari 2013

Common Bride.

Hallo Allemaal,even een berichtje vanuit Brabant waar de Carnavalsvakantie nu voorbij is en gelukkig de sneeuw en de koude temperatuur op het moment ook weer verdwenen zijn.Dus een update van de Common Bride met de rozen en bloemetjesstoffen die ik ervoor gebruik geeft weer dat ik in ieder geval naar de Lente verlang.Op het moment heb ik een hoek van deze quilt geappliceerd en om een beetje variatie te hebben  ben ik ook bezig geweest om alvast wat blokken te maken voor de volgende rand waar ze helemaal rond komen 24 in totaal heb ik er nodig.
Hier laat ik alvast 8 blokken zien waar per blok 52 stukjes in zitten dus ik heb er nog wel wat mee te doen maar het is wel weer leuk om met de verschillende stofjes en kleurtjes te werken. 
En als laatste nog een foto van onze Bartje met volle wintervacht die in het kleinste mandje gaat liggen dat er binnen staat. [de keus hier binnen wat mandjes betreft is 4 stuks] maar ja hij zal zelf wel weten waar hij het lekkerste in ligt  en op het moment gaat het hem toch redelijk goed voor zn leeftijd en daar ben ik zeer blij mee.Rest mij jullie allemaal nog een fijne week toe te wensen.Groetjes Nelleke