Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

dinsdag 20 oktober 2009

ons franse bulleke JimmyMag ik jullie voorstellen dit is onze Jimmy een franse buldog hij is van mn dochter maar een aantal dagen in de week komt hij logeren.Jimmy is nu een half jaar oud en een echte deugniet,hij bleef alleen maar stil liggen voor de foto omdat ie slaap had!!Heb nu de vlaamse gaai en de bladeren van de bosdierenquilt af en daarbij 2 hoeken aan elkaar gezet,nu nog het konijntje en de uil dan zijn de dieren af en kan ik de laatste 2hoeken maken wat dan nog rest zijn de rand met nog 48 eikels te gaan.Morgen hebben we onze bee en ik ben benieuwd wat de dames daar weer voor moois gemaakt hebben. groetjes Nelleke7 opmerkingen:

Anoniem zei

Nel

ondanks de drukte met je weblog zullen we morgen toch weer genieten van je bosdieren en al het andere wat je hebt gedaan
Riet Z.

Tineke Machiela zei

heeel mooi!! kan niet anders zeggen ..

groetjes Tineke

Daniƫlle zei

Jeetje Nelleke dat wordt schitterend! Een leuk hutje in dat bos met een stoel, lampje, handwerkje, ik zou daar wel willen zitten, helemaal geen ramp :)) Veel plezier en inspiratie vandaag!

Mascha zei

Heel apart en heel erg mooi. En natuulijk Jimmy ook.
Groetjes Mascha

Yvonne aka sommeke zei

Toeval? Ik zat vandaag in de wachtkamer bij de dierenarts en daar zat een Frans (ziek) bulleke! Geweldige honden vinden ik dat!
Je bosdierenquilt wordt ook erg leuk!

Hennie zei

Je bosdieren quilt wordt erg mooi.

Elle zei

Dat wordt mooi zeg. De kleuren zijn prachtig.