Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

dinsdag 19 januari 2010

strawberry hill

Strawberryhill of het Aardbeienhuis zoals ik het maar noem is ook gemaakt.het is het achtste huis dus nog maar een te gaan,kan nu ook de stofjes op gaan zoeken voor de laatste en dan naar de winkel om eens te kijken wat we voor de randen zullen gebruiken maar ga pas als ik heel het woonwijkje aan elkaar gezet heb zodat ik dan de lap erbij heb anders kom ik weer thuis met net niet de stof die er dan ook weer net niet bij past!Zo heb ik al drie keer stof gekocht voor de cornerstones van de NI maar thuis gekomen vond ik ze toch maar weer niks,dus deze keer ga ik eens gericht op pad.
En verder ben ik ook heel blij dat de sneeuw en daarmee de gladheid verdwenen is,het leek wel of ik aan een winterslaap bezig was volgens mij komt het omdat ik elke dag twee uurtjes met de honden wandel en door de gladheid deden we nu maar kleinere rondjes,dus we hebben er nu weer flink de pas in om te proberen gelijk maar eens wat kilo's kwijt te raken ikzelf ga voor drie en allebei de honden moeten ook ieder een kilo kwijt.Zelfs de vogels zijn hier overvoed de sneeuw was weg en zoals je kunt zien ligt er nog genoeg eten ,ze knoeien er gewoon mee maar ze hebben nog een paar dagen want dan begin ik met de buitenboel eens flink aan te pakken.Volgens mij krijg ik het voorjaar in mn kop hier lachen ze dan en zeggen droom lekker verder er komt nog winter genoeg.Ach ja in ieder geval heb ik mn energie weer terug en wens ik jullie allemaal een fijne week toe.groetjes Nelleke

16 opmerkingen:

katrien zei

Wat een mooi huisjesblok.

Daniƫlle zei

Leuk geworden joh het aarbeienhuis! Veel plezier met het maken van het laatste blok! Enne ... dat buiten poetsen niet overdrijven hoor!! Mooie avond nog!

ria vogelzang zei

Succes met de kilootjes..... ;))!
Je huis is weer een plaatje geworden! Veel plezier met het laatste huis!!

Else zei

Erg mooi je huisjesblok! Veel plezier met de laatste blok, fijne avond, Else

conny's quilts en creaties zei

Mooi huis hoor! Voor de schulpjes in de rand gebruik ik allemaal verschillende tinten rood die deels ook in de huizen zitten, dit wordt heel mooi, dat kan ik je aanraden dus. Ik ben ook wel blij dat de sneeuw nu begint weg te dooien, de wegen en stoepen zijn hier nu vrijwel vrij van sneeuw, alleen op het gras ligt nog wat en die hopen naast de opritten bij de huizen....

Guusje, zei

Wat een ontzettend mooi huis en wat ben je er al ver mee. En niet tge hard buiten aan de gang gaan hoor al is het ook goed voor de kilo's heb ik me laten vertellen.

Quiltpassion.blogspot.com zei

Prachtig blok, Strawberry Hill!
Groetjes, Cisca

Rina zei

Met zo'n huisje zou je toch meteen willen verhuizen? Schattig hoor. Ook ik ben blij dat de sneeuw weg is, laat het voorjaar maar komen. Ik hoorde alleen gisteren dat er nog meer winter aankomt. Helaas!

Anja.M zei

Je hebt weer een prachtig huis gemaakt.
Op naar de laatste.
Ook ik ben blij dat de sneeuw weg is.

patchworkwilma zei

Hallo nelleke,

Wat een heerlijk huis weer, je zal straks nog heimwee krijgen naar het bouwen van je huizen als de quilt klaar is.
Maar om dan weer iets anders onder je handen te hebben, is dan ook wel weer spannend toch?

groetjes, Wilma B.

monique zei

Hij is heeel mooi geworden je een na laatste huis. Op naar de laatste!!!!!
Groetjes Monique.

marieke zei

Hoi hoi,wat een mooi huis weer,en mooie kleuren toppie,en ik heb nog een verrassing,een mooie award mag je ophalen van mijn blog,voor jou..

groetjes marieke

Willie zei

Hallo Nelleke, wat eem prachtig Aardbeienhuis heb je gemaakt.Maar je Waaierquilt daar ben ik ook helemaal weg van . Prachtig.
Ik kon helemaal niet op je blog komen ,als je bij mijn op de blog kwam en ik tikte op je naam. Stond er dat je niet meer bestond . Maar ik ben er weer !!!

Gelukkig. Fijn weekend.

Anita (Sniet) zei

Een mooi blok voor een gezellig straatje. Terwijl ik dit schrijf komt de sneeuw hier weer zachtjes naar beneden. Ik heb me ook voorgenomen er op tijd bij te zijn voor het buiten gebeuren maar zo te zien stellen we dat maar eventjes uit. Na de carnavak begint hier het voorjaargevoel te komen. Fijn weekend.

Hennie zei

Je aardbeienhuis ziet er erg leuk uit. Doe nog maar rustig aan buiten er kan nog meer winters weer komen en dan zit jij al helamaal in het voorjaar.
Fijne zondag Hennie.

Madammeke Ongeduld zei

vind je baltimore heel erg mooi