Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

zaterdag 25 september 2010

Scandinavian Christmas

Hallo Allemaal,ik heb nu het tweede blok af van deze quilt en kan zeggen dat ik op de helft ben [het zijn maar vier blokken].Als je eraan begint denk je van wat een rare beestjes maar eenmaal met de stitcheries bezig dan komt er toch vorm aan alhoewel ik op het moment liever appliceer dan borduur.De knoopjes heb ik bij Jookies besteld en deze zijn ook erg leuk erop ben blij dat ik dat gedaan heb, ik dacht toen ik deze quilt begon dat ik er alles wel voor in huis had maar dat komt nooit uit bij mij,het begon al met de achtergrondstof die ik had nee het was het net niet dus naar de winkel om stof en daar zag ik dit band wat ik toch ook wel erg mooi vond dus dat was het tweede wat niet begroot was en nu als derde de knoopjes erbij.Maar het is nu helemaal naar mn zin en dat is toch wat telt als je er zoveel tijd in steekt. Ook heb ik nog vier blommen gemaakt deze week ook een leuk karweitje voor tussendoor vooral omdat je met verschillende stofjes en kleurtjes werkt.Morgen ga ik naar Mechelen waar een grote hobbybeurs is zijn er nog meer blogsters die daar naar toe gaan?Nog een fijn weekend gewenst voor jullie allemaal Groetjes Nelleke

14 opmerkingen:

Katrien zei

Heel mooi blok hoor.
leuke bloemmetjes.
Veel plezier in Mechelen.

marieke zei

Hoi Nel,Wat Mooooooi!!,prachtig dat eerste blok,mooie kleuren heb je gebruikt,bij Monique hingen er ook al van die mooie blokken,o,nou zie ik dat jij ook de , AN ANGEL STORY hebt, die is mooi,ik kijk mijn ogen uit,ik kan gerust een doekje pakken ,omdat mijn hele toetsenbord nat is van het kwijlen , ha ha,....hoe gaat het met je buiten kat ?.....

Groetjes Marieke.

Berna zei

Die kerstquilt vind ik zooo mooi! Maar ja, ik heb dit jaar al 2 kerstquilts gemaakt, ik had er al 1 en er staat nog een adventquilt in november op het programma. Maar zeg nooit nooit. Ook de jouwe wordt heel mooi.

Tineke Machiela zei

wat ziet het er prachtig uit :) wat zal je daar een plezier mee hebben als je er aan werkt...heel leuk.
Fijn weekend en de groetjes
Tineke

Else zei

Je blommen zijn schitterend! En je SC blok is ook erg mooi geworden. Heel veel plezier op de beurs, groetjes Else

Guusje, zei

Wat een erg mooi blok heb je weer gemaakt van de kerstquilt en de bloemen ook weer plaatjes. Ik ben ook helemaal weg van de kerstquilt maar heb er nog eentje die eerst af moet wie weet volgend jaar.

Yvonne aka sommeke zei

Leuk is die Scandinavian Christmas en mooie blommekes!
Ik was vrijdag op de hobbybeurs in Mechelen!
Gefeliciteerd met je award en dank voor het delen van de 7 dingen!

Rina zei

Je tweede blok is ook een plaatje geworden.leuk dat je het lint er zo omheen verwerkt.

Anoniem zei

Leuk joh, die beestjes....een variant van de Bremer muzikanten, volgens mij

Je bloemetjes zijn ook beeldig.
Groetjes Tineke Lelieveld

Mascha zei

Het is een mooi blok geworden. De knoopjes en dat lieve bandje maakt het helemaal af.
Groetjes Mascha

jolie zei

Wat doet dit nostalgisch aan. De kleurstelling doet het ook goed!

Jantine zei

Hij wordt geweldig. De ondergrondstof vind ik erg mooi en het bandje er langs in plaats van het geborduurde randje is ook een top idee!

Chris zei

Ik vind hem enig. Ik kom bijna in de verleiding.... maar nee, eerst een paar ufo's afmaken.

Terray zei

Wat een mooie dingen maak jij zeg. Ik ben onlangs met stitchery begonnen. Ik zag in een ander oude logje prachtige roosjes dat je geborduurd hebt, schitterend!
Groetjes van Tertia Mulder