Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

maandag 23 april 2012

Dear Jane+Dronkenmanspad

 Ook ik ben weer terug in blogland had even niet zoveel zin om te bloggen maar nu alles hier zn gangetje weer gaat na onze Goofy pakken we de draad letterlijk en figuurlijk weer op met Dear Jane. Het middenstuk  was al even af maar getoond had ik hem nog niet dus hierbij de foto met onze Jim die er gauw op gaat zitten,maar dat zie ik graag mn honden en quilts samen.
Ook ben ik nu begonnen aan de punten voor deze quilt hierbij de eerste twee, de tussenpunten zullen geknipt worden van de stof die in de blokjes en sashings zitten dus het worden lichte punten.Ook het doorpitten van de hondenquilt hier een logje onder vordert  langzaam maar dat geeft niet we gaan gewoon rustig verder en dan komt hij wel een keer af.Bij het zoeken van tussenvulling voor die quilt kwam ik ook nog een oudje tegen en ik zag dat deze quilt ook nog niet op mn blog stond dus ook wel zo leuk om hem erbij te zetten het is de Dronkenmanspad ik heb hem gemaakt van allemaal restjes en het is een grote tweepersoonsquilt geworden hij is gemaakt in 1998.En het leuke ervan is dat er nu weer stofjes van deze quilt in Jane zitten.Ook wil ik jullie nog bedanken voor de lieve reacties om het verlies van ons Goofy ik mis hem nog steeds maar kan er nu wel goed op terug kijken.Tot slot voor allemaal nog een fijne week en tot de volgende keer.Groetjes Nelleke

23 opmerkingen:

Heleni zei

Wat fijn Nelleke, dat je alles weer een beetje op de rit hebt na het verlies van je hondje.
Leuk zeg, je dronkenmanspad. Mooie kleurtjes ook.
Je bent nog wel even bezig met de rand van de DJ. Maar 't wordt vast heel mooi.

groetjes Heleni

Berna zei

Fijn dat het weer wat beter met je gaat. Die DJ in blauw is erg mooi en ook leuk om te maken denk ik. Al die verschillende blokjes vind ik in mijn SBS ook zo leuk.
Goed dat je restjes van een andere quilt erin verwerkt. Geeft toch ook niet?
Fijne avond.

Judith zei

Wat leuk om stofjes uit het dronkenmanspad gebruikt te hebben in je Dear Jane, daar ben ik gek op! Oh en die beesten toch ook, lappie op de grond hond erop! Het is ook overal hetzelfde.

Fijn dat je weer aan het bloggen bent geslagen. Zeker wanneer je zulke mooie quilts laat zien!! Fijne week, en succes met de punten. Zover ben ik nog lang niet!!

christine zei

prachtig je dear jane


christine

Rina zei

Wow, wat mooi!

Phebe and Jane zei

Leuk dat je er weer bent. 't Is heel normaal zo'n blogdip; ik had er ook 1. Je DJ is SCHITTEREND!! Veel plezier met de punten.
Groetjes,
Marian

Chris zei

Fijn om weer iets van je te horen Nelleke. En met zulke mooie quilts. Geen wonder dat Jim daar wel even op wil liggen. Mooie keus, die lichte punten. En wat een pracht, die Dronkemans! Goed hem hem voor de dag te halen en hem te laten zien!

Marijke zei

Mooie quilts!
groetjes Marijke

Sylvia zei

Gelukkig maar Nelleke, dat je je wat beter voelt.
Ik weet wat het is 14 maart j.l. ons kat Vlek in moeten laten slapen (13 jaar). Afgelopen vrijdag kreeg zijn moeder (bijna 18 jaar), een beroerte, erg akelig om te zien en hebben we ook in laten slapen. Ik heb er nog niet over op mijn blog geschreven, moet het ook even laten bezinken.
Overigens het dronkenmanspad is mooi, doet het altijd goed.
Gr.Sylvia.

quiltmarjanneke zei

Beiden erg mooi Nelleke!

Klaske zei

Wat mooi Nelleke! Het word tijd dat ik ook eens opschiet met de DJ..
Succes met de punten!

carine zei

Nelleke, wat leuk om je weer te horen en ik benblij dat het je iets betergaat! Wat een mooie dear Jane, en je dronkenmanspad dat is er eentje om"WAUW" tegen te zeggen hoor!! Mooi kleurenpalet heb je hiervoor gekozen, je pijntjes mogen er ook best wezen, alles komt rustig op zijn tijd klaar, het is en blijft een hobby. Don't Rush....(t'is een goeie die het zegt..hihi!) dikke knuffel Carine

Guusje, zei

Wat doe je dat snel je, je DJ wordt prachtig. Nog even en dan... Mooie quilt.

Rosa zei

whew,spectacular.

Ibeham My DJ last year and only 25 blocks are sewn abut this year I want give it a try again .It`s great found yours.congratutalions and happy quilting!!

Karen zei

The blue fabrics make a wonderful Dear Jane quilt.

Anja.M zei

Wat is de Dear Jane mooi !
Maar de dronkenmanspad vind ik helemaal het einde, helemaal mijn kleuren.... ;0) (zelf ben ik niet zo'n fan van blauwe quilts)zo heeft iedereen zijn eigen voorkeur, maar goed ook.
Quilt groetjes Anja.

Hennie zei

Je Dear Jane wordt een plaatje ! ! !
en je dronkenmanspad ziet er ook top uit.

Groetjes Hennie.

Julimond zei

I love your DJ, mine started on 8. April, the birthday from Jane, and i think, i need until 2017 the 200. birthday from Jane Stickle. That is my deadline.

Greetings from Germany
Iris

Annemieke zei

Had het bericht over Goofy nog niet gezien, en wilde toch nog even zeggen dat ik er wel van schrok. Zo'n hondje is zo'n groot deel van je dagelijkse leven na zoveel jaar he?
Je dear Jane ziet er erg mooi uit en het dronkenmanspad ook.
Groetjes
Annemieke

Marijke zei

Ha Nelleke,
Ja meis dat waren wij echt in Veldhoven!!!
Jammer dat we niet wisten dat we elkaar hier zouden ontmoeten, had ook jou graag gedag gezegd!
Als je ooit in de buurt van Den Haag bent....of naar de Stitchcottage (een paar straten verder) zou willen, mail me dan want ik zou het leuk vinden als je bij mij een keertje een Haags bakkie komt drinken!

groetjes Marijke

Miranda zei

ik liep achter...even weer bijlezen...wat zie ik daar een schat van een pupke poseren op de Jane en op je dronkenmanspad???? Wat een leif koppie...en je werk...schitterend als altijd Nelleke!

jolie zei

Beiden zijn ze geweldig.

Grit zei

Ein wunderschöner DJ. Ich liebe blau und möchte auch mal einen nähen.
Liebe Grüße Grit