Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

vrijdag 28 mei 2010

Mia


Allereerst dank voor jullie felicitaties en om op mn verjaardag terug te komen wil ik een quilt laten zien die vorig jaar gemaakt is voor mn 50 verjaardag door Mia het is de laatste die ze gemaakt heeft voordat ze stierf aan borstkanker en omdat mn man volgende week gesponserd gaat fietsen voor de kankerbestrijding en de Alphe d'Hues gaat beklimmen hij gaat proberen om het zes keer te doen vond ik het een mooi eerbetoon aan Mia om hem jullie te laten zien.Mijn man zn team bestaat uit 7 personen en op dit moment zitten ze al door de 13000 euro en er word nog meer sponsergeld binnen verwacht dus dat is toch ook wel het noemen waard voor dit goede doel.Want zoals wij onze moeder  hebben verloren aan die rotziekte zijn jullie ook vast wel iemand die je dierbaar is kwijt geraakt aan deze ziekte dus in gedachten zal ik boven op de Alpe een kaarsje branden we zien ze dan niet meer maar ze blijven wel in onze gedachten.Ook gaan we genieten van dit sportevenement er is daar een hele week feest naast de sportieve prestaties die we ongetwijfelt gaan zien want zes keer die berg op is natuurlijk niet niks.Het presentje van het vorige logje gaat naar Mascha mn nichtje heeft haar uitgezocht en ze kende jullie geen van allen dus ik denk dat het wel goed is zo.Allemaal nog een fijne week toegewenst.groetjes Nelleke

7 opmerkingen:

Berna zei

Een prachtig eerbetoon Nelleke. Ik hoop dat jullie mooi weer hebben. Dat maakt het allemaal toch wat vrolijker. Succes voor je man!

Riet zei

Nel
wat mooi dat je Mia nog even herdenkt door haar aan jou gegeven quilt van vorig jaar altijd wist ze een oplossing voor ons , ik wens je een fijne vakantie de komende week en voor Mari veel succes met de beklimming hij gaat zeker de 6x halen ,veel plezier met z'n allen groetjes r.b.z.

Guusje, zei

Wat een prachtige quilt en dierbare herinnering en wat een mooi eerbetoon. Ook in mijn familie zijn een aantal directe familieleden overleden aan deze ziekte. Ik wens jullie veel succes en een fijne vakantie volgende week.

Yvonne aka sommeke zei

Een rotziekte inderdaad .... op het moment heb ik 4 quiltvriendinnen die vechten tegen borstkanker ....
Een prachtig eerbetoon Nelleke en ik wens je man en het team véél succes toe!

Anita (Sniet) zei

We horen het te vaak. Heel veel succes voor je man en plezier..... 6x chapeau!

Else zei

Ja wat een rotziekte.....! Veel succes voor je man en zijn team. groetjes Else

Chris zei

Wat een mooi gebaar Nelleke, deze quilt. En fantastisch dat je man mee heeft gedaan met die klim!Is het hem gelukt, 6 keer?
En jij nog, als is het erg laat, gefeliciteerd. Hart.gr.