Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

zaterdag 12 juni 2010

katten

Eindelijk heb ik weer drie blokjes klaar,deze keer van de katten die in het midden van de quilt komen na de honden.Bijzonder leuk om te doen. Wat me wel een beetje tegen valt is het zoeken naar knoopjes want het moeten platte zijn en de leuke knoopjes hebben veelal een oogje aan de achter zijde.Ook hoop ik dat ik nu weer een beetje meer animo krijg om het quilten op te pakken want zo'n lange dip heb ik eigenlijk nog nooit gehad.Aan jullie zal het zeer zeker niet liggen want ik kom op de blogs erg vele leuke en mooie handwerken tegen en steeds sta ik er weer verbaasd van wat er toch allemaal gemaakt word.Ook de vakantie aan de Alp d'Huez was heel erg leuk en daar hebben we toch weer gezien dat sport verbroedert zeker als het voor een goed doel is en er geen wedstrijd van gemaakt word.Zoveel gezien van zowel gezonde als zieke mensen je kon het ene moment met een brok in de keel staan als je zag dat zelfs zieke mensen de berg met behulp van andere op fietsten.Wat mag je dan dankbaar zijn als je zelf gezond aan de kant of aan het meefietsen bent.Zeer trots ben ik dan ook op mn man die toch maar 4 keer de berg opgefietst heeft want dat de berg zo steil was had ik ook niet verwacht,de omgeving daar was geweldig en we gaan er zeker nog wel meer naar toe in de toekomst.Heb nog naar quiltwinkeltjes gespeurd maar er geen kunnen vinden.Verder voor jullie allemaal een fijne week gewenst.groetjes Nelleke

14 opmerkingen:

marieke zei

Hoi Nel,

Knap van jou mannetje hoor,zo te lezen hebben jullie het wel naar je zin gehad,maar blij zeker dat je de hondjes weer zag,je katten quilt schiet ook al op , erg mooi.

groetjes marieke

Sylvia zei

Dat is niet mis 4 x de berg op,inderdaad mooie omgeving daar. Quiltwinkeltjes in Frankrijk liggen niet voor het opscheppen, maar rond de steden treft je soms in de centre commercial waar alle grote zaken zitten een "Tissus Mondial" en die hebben over het algemeen een aardige sortering. Misschien een tip voor een volgend rondje Frankrijk. Gr.Sylvia.

Quiltpassion.blogspot.com zei

Mooi, je poezenblokjes, wat een leuke knoopjes, je hebt toch goede gevonden, gelukkig. Knap van je DH, 4 keer over een steile berg. Jammer, dat je geen quiltwinkel gevonden hebt.
Fijn weekend, Cisca

Berna zei

Goeie prestatie en leuke katten.

Anoniem zei

Je katten zijn een plaatje,en vind het
een hele prestatie dat je man 4x keer de
alpe d'huez op gefietst heeft. Proficiat!
Gr. Riet S.

Elly (creatieveling Elly) zei

Ik doe het je man niet na.
En wat een leuke katten. En inderdaad de meeste "leuke" knopen hebben een oogje aan de achterkant.
Fijne zondag.
groetjes Elly

Guusje, zei

Wat een schattige katten en ja het valt me ook op dat knopen tegenwoordig redelijk moeilijk te vinden zijn. Wat geweldig te lezen dat het zo mooi ewn bijzonder was op de Alp d'Huez. Van allemaal een hele prestatie als ik het zo lees en de dip ach wie weet komt het snel weer goed.

Tineke Machiela zei

Helemaal geweldig van je man...

Vindt je poezen helemaal te gek ..prachtig!!
fijne zondag en tot weer
groetjes Tineke

Mascha zei

Echt super van je man.

Ik vind je katten echt erg leuk en eigenwijs.
Groetjes Mascha

Rina zei

Wat een leuke katten en die stofjes zijn er enig bij.

Yvonne aka sommeke zei

Proficiat voor je manneke!
Toch weer enkele schattige katten-blokken!
(ken je deze site : http://www.cosman.nl/ ? Quiltwinkeltjes in Frankrijk staan er op)

Henny zei

Ik weet zeker dat Mam het leuk zou vinden. Ik vind het zo goed dat ik telkens weer een stukje van haar te zien krijg op jouw website.

Gefeliciteerd aan Mari en jou want als jij niet zo achter hem stond, kreeg hij het ook niet gedaan.

inge zei

wat een leuke blokken! als kattenmens smelt ik helemaal!

Elly (creatieveling Elly) zei

Hallo Nelleke
Ken je deze site http://www.minewood.nl/index1.html
Zij hebben veel platte knoopjes. Ik kwam het per toeval tegen, toen was het zoeken wie dit ook alweer op haar weblog had geschreven.
groetjes Elly