Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

maandag 30 augustus 2010

Dieren

Goof kom lekker bij mij in het zonnetje liggen want het vrouwtje kijkt nu toch niet, Goof; ik kijk wel uit, mooi niet ik ga het dadelijk zeggen hoor als je er niet nu af gaat.Bart: sukkel je moet het gewoon doen!Nee kijk zo moet het gewoon netjes op je eigen kleedje blijven liggen tot het vrouwtje een foto genomen heeft van de honden en kattenquilt de top heeft ze af en nu moet ze nog stof voor een rand uitzoeken en dan word de deze voor mij.Even alle gekheid op een stokje ik heb eindelijk de top van de hondenquilt af alleen nog een rand daar moet ik nog even stof voor uit zoeken maar ik ben ook blij dat de zin om door te quilten  terug is en daar maak ik nu gelijk gebruik van om de bosdieren af te maken.Even nog over de honden onze Bart is de baas en brutaal terwijl de Goof echt een slungel is die eerst de kat uit de boom kijkt.Het is net als bij mensen twee broers en toch zo verschillend van karakter maar zeer geliefd hier in het huishouden.
Nu even iets anders hier loopt bij ons al een paar weken een zwerfkat rond en daar heb ik toch medelij mee hij of zij is toch zo mager en schuw,dus vorige week maar eten van de honden weggezet en ja hoor ze kwam het bakje mooi leeg eten dus bij de winkel kattenvoer gehaald en nu komt ze elke dag een paar keer kijken als het stil is en eet ze mooi het bordje leeg.En dan denk ik weer aan de poezen die lekker bij de mensen binnen zitten met dit weer en ach wat een pech als je dan zo buiten moet opgroeien nu in ieder geval honger hoeft ze niet meer te lijden en ook komt er een mandje of zoiets in het houthok te staan waar ze als ze wil in kan.Heb ook al contact gehad met de opvang en die willen ze vangen in een vangkooi en steriliseren en weer terug zetten.Ik denk dat dat maar het beste zal zijn want als het een poes is zal ze zeker wel voor een aantal nestjes per jaar zorgen en dat is toch minder voor het diertje.Zal eerst de opvang maar afwachten en kijken wat die zeggen.Ook zijn er nog zeven blommen uit mn handen gekomen en die laat ik nu ook maar gelijk zien.Voor allemaal nog een fijne week met een beetje meer zon.Groetjes Nelleke

14 opmerkingen:

Daniëlle zei

Wat is de hondenquilt leuk geworden!!! Mooi span hoor die twee hihi!! Ach, hopelijk lukt het het katje te vangen, sneu he zo buiten in de regen! Mooie blommen heb je er weer bij! Mooie dag verder, liefs, Daniëlle

Else zei

Nelleke, wat is ie LEUK geworden je hondenquilt! En dan ook nog een heel stel blommen je gaat lekker, en zo te zien in goed gezelschap lekker stel die 2 broertjes. Fijne avond, groetjes Else

Miranda zei

Wat zullen die boefkes lekker liggen op de hondenquilt! Hij is erg leuk geworden....op naar de blommenquilt

marieke zei

Mooi zeg je hondenquilt,en de blommen zijn ook super,ben je nog uit het patroontje gekomen van het schoentje op mijn blog,?..laat het anders even weten.

groetjes Marieke.

Berna zei

Fijn dat de zin in quilten weer terug is. Het is toch zonde om zulke mooie tops niet verder af te maken? Heel veel succes! Komt goed.

Yvonne aka sommeke zei

Wat een supermooie en grappige honden- en kattenquilt en mooie blommekes weer!
Lief dat je voor de buitenpoes zorgt. Zeker laten steriliseren als 't een poes is, eventuele kittens komen anders ook maar op straat terecht.

Marijke zei

Wat een leuke honden en kattenquilt is het geworden. Is het echt een quilt die je gaat gebruiken voor Goof of Bart? Onze Beer de bruine lab. sabbelt nog zo graag... dus nog maar even niet.
En zie ik daar een echte herfstquilt, prachtig en die kleuren geweldig!
Fijne dag, groeten Marijke

Guusje, zei

Wat is je honden en kattentop een plaatje geworden. En wat geweldig om te lezen dat je weer zin hebt om te gaan quilten. En wat zielig de zwerfkat, ik weet nog dat wij er ook eentje hadden die hebben wij ook te eten gegeven en steriliseren als het een poes is zeker laten doen anders heeft het beestje nog meer zorgen.

Chris zei

Ik ben weg van je hondenquilt, zo ontzettend leuk. Je geniet ook van je echte honden, heerlijk die dieren om je heen. Ik hoop dat er een plekje komt voor de zwerfkant.

Vlijtige Handjes zei

Het zijn leuke quilt en nog leukere hondemaatjes. Fijn dat je toch het katje hebt kunnen helpen. Als ik zit te typen kijk ik op je Apple Core... hij is zo prachtig. Hoe is het met de dozen? Jullie zijn veel knapper.... zelf maken. Ik heb ze bij de Xenos gekocht! hahaha en daar later mijn borduurtje met een laagje hobbs ertussen op vast gemaakt. Groetjes Anita

Hennie zei

Wat een mooi quilts worden dat met die dieren erop. Je hexjes zien er ook erg mooi uit.
Groetjes Hennie

jolie zei

wat enig die hondenquilt. Je ziet vaak kattenpatronen maar dit is heel verrassend.

Henny zei

Mam zou die honden/katten quilt erg leuk vinden. Knap gedaan Nel. Jammer dat die foto niet alle leuke details laat zien. Het is eigenlijk nog mooier dan het er uit ziet op de blog. Veel plezier en ik blijf jou mooie dingen maar volgen.

Elle zei

Oh, ben jij Nelleke! Ja, jij was op zoek naar een stof voor de rand van je leuke hondenquilt, toen in Leur. Is het inmiddels al gelukt? Deze quilt is zo leuk en vrolijk. Het quilten van mijn Zweedse Blokken gaat niet zo snel al is het helemaal niet zoveel werk. Je moet er natuurlijk wel mee bezig zijn en op één of andere manier komt het er momenteel niet zo van. De kleur van de rand die ik toen in Leur heb uitgezocht, vind ik wel helemaal goed. Ook ben ik erg blij met de stofjes die ik toen heb gekocht voor mijn nieuwe project Meadow Breeze.
Misschien tot ziens bij de inloopochtend in Breda.
Groetjes Elle