Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

woensdag 18 augustus 2010

Hexagons

Eindelijk weer eens iets om te laten zien heb in de vakantie zo nu en dan een bloemetje gemaakt,vierentwintig stuks het lijkt veel maar het is ook van een paar weken.Nu hier het gewone leven ook weer begint hoop ik toch weer wat meer te kunnen laten zien.Ben in ieder geval weer zeer zwak geweest en heb alles in huis gehaald om de quilt Scandinavian Christmas te gaan maken.Wat is het toch leuk om steeds iets nieuws te gaan beginnen en jezelf voor de gek te houden  door te zeggen eerst iets af en dan iets nieuws!! Mij hoor je het niet meer zeggen.Ik heb nog een vraag weet iemand of er een georganiseerde busreis of iets dergelijks is om naar de tentoonstelling te gaan in Frankrijk kan de naam niet precies zeggen maar het is ongeveer Aux Saint Marie.Zou graag daar ook eens een keer heengaan heb er al zoveel moois van gehoord.In ieder geval staat Deventer al wel op het programma en dat is toch ook iets om naar uit te kijken.Verder voor jullie allemaal nog een fijne week.Groetjes Nelleke

13 opmerkingen:

Berna zei

20 hexjes is een mooie score toch? En je gaat die mooie kerstquilt maken? Wat leuk. Weet niet of er een busreis gaat naar St. Marie aux Mins. Kan je dus niet helpen. Ik kijk ook uit naar Deventer. Als je ook op de vrijdag gaat, komen we elkaar misschien nog wel tegen.

katrien zei

leuke bloemmetjes.

Chris zei

Nou, je hebt er toch maar weer 20 gemaakt. Heel vrolijk. Ik weet het ook niet van de busreis, maar er zijn vast wel quiltsters die je kunnen helpen. Naar Deventer ga ik ook, ik zit dan zelfs lekker in de buurt in een bungalowtje!

Anoniem zei

wat een geweldig leuke bloemetjes!!
Een aantal jaren werd er wel een busreis georganiseerd, door Dineke Ugen. Ik weet niet of ze dat nog doet, maar je kunt het proberen. Het is de moeite meer dan waard!

Mascha zei

Schattige bloemen, de kleuren zijn mooi bij elkaar gezocht.
Groetjes Mascha

Daniëlle zei

Hé Nelleke, mooie blommen joh! Mail maar wanneer je nog niets weet over Frankrijk! Mooie avond, groeten, Daniëlle

Yvonne aka sommeke zei

Oooooh mooie bloemmekes Nelleke!
Hoop dat een bezoek aan Ste Marie aux Mines lukt voor je! Het is zeker de moeite!

ria vogelzang zei

Wat een schattige bloemetjes!! Leuk!
St. Marie aux Mines is altijd heel mooi, hoor ik! Ben er zelf nog nooit geweest, maar dat gaat vast nog wel eens lukken!
Succes!

Guusje, zei

Wat een mooie bloemen en dan maar liefst 24 stuks. Leuyk dat je ook naar Deventer gaat ik ga zaterdags en nsaar Frankrijk? Ik weet het niet maar kan me voorstellen dat het je leuk lijkt want die lijkt mij ook erg leuk en mooi. En dan de scandinavian christmas. Een prachtquilt ik zou hem ook zo graag maar doe het echt niet eerst iets af en dan echt.

Vlijtige Handjes zei

Hoi Nelleke, Jij bent nog actief met bloemen. Ik doe heel weinig. Heb nog een paar cadeautjes die afgemaakt moeten worden en dan ga ik weer 'kweken'. Fijn weekend.

Marie-José H zei

Je hebt heel wat bloemen gemaakt. Maar ook de bloemen van je vorige blogje vind ik erg mooi. Zal een geweldige quilt worden.

Quiltpassion.blogspot.com zei

Lekker veel mooie blommen, zeg! Ook bij mij ligt de Scandinavian Christmas klaar, hoewel ik nog geen stoffen heb gekocht, dus begin ik bang te worden, dat het er dit jaar niet meer van komt.
Groetjes, Cisca

Unknown zei

beautiful blog and stunning work you have here!
I love your embroidery!
Gina
http://gina-catswhiskers.blogspot.com/