Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

donderdag 16 september 2010

Scandinavian Christmas


Dag allemaal,hierbij mn tweede blok van de Scandinavian Christmas bij  het eerste blok moet ik alleen nog de snuitjes van de dieren erop borduren.Het is nog wel meer werk dan ik dacht om een blok te maken het appliceren gaat bij mij nog het makkelijkst de stitcherie daar vind ik het meeste werk in zitten vooral omdat ik een vrij donkere achtergrond heb en daardoor de lichtbak niet kan gebruiken maar ik ben wel blij met het resultaat en daar gaat het natuurlijk om.Verder ben ik ook naar Deventer geweest en heb natuurlijk ook erg vele mooie quilts gezien en flink wat inspiratie opgedaan.Ook neem ik mn petje af voor Chris want haar siggyquilt heb ik ook bewonderd en dat is toch erg leuk omdat je elkaar niet in het echt kent maar als je dan een werkstuk ziet denk je heee die ken ik van de blog.Mooi Chris zoals je hem in elkaar hebt gezet en jammer dat ik je niet ook nog ontmoet heb maar de volgende keer beter.Voor de rest heb ik nog zes blommen gemaakt ga nog maar een tijdje door omdat het een leuk werkje tussendoor is,wat wel jammer is dat de kleuren niet mooi weer gegeven worden. Nog een fijne week gewenst.Groetjes Nelleke. 

13 opmerkingen:

Vlijtige Handjes zei

Hoi Nelleke. Het is een heel leuk blok. Deventer staat nog een keer op mijn lijstje....misschien in een andere stad. ... Ik wil wel naar Veldhoven gaan in mei. Ik vind het zo overweldigend al die quilts en stofjes. Je weet gewoon niet waar je moet kijken en je denkt altijd dat er iets is wat je niet hebt gezien! Fijne avond tot blogs. groetjes Anita

Marijke zei

Mooi je nieuwe kerstblok! Veel plezier met de snuitjes! groeten Marijke

Miranda zei

Wat een mooi lapje is het geworden. Leuk niet om dit soort blokken te maken!

Guusje, zei

Mooi blok is het, en je bloemen zijn ook mooi je hebt er toch maar weer zes bij. Ja de siggiequilt vind ik ook prachtig net als een paar anderen.

Sylvia zei

Wat een leuk blok is het geworden en de blommen?, daar kun je nooit teveel van hebben!
Gr.Sylvia.

Berna zei

Die kerstquilt is toch zo mooi. Het is veel werk maar wat zul je genieten als hij klaar is.

katrien zei

Heel moooi blok.

Yvonne aka sommeke zei

Een mooi tweede blok en leuke blommekes!
Goe weekend!

Quiltpassion.blogspot.com zei

Je tweede blok is ook mooi geworde, Nelleke! Dat randje in plaats van kruisjes vind ik toch wel een heel goede oplossing! Je blommen zijn ook erg mooi!
Groetjes, Cisca

Francien zei

Nou je kan er wat van hoor Nelleke...wat een prachtig blok weer en die bloemetjes zijn ook schitterend...heel mooi gedaan....ben weg van je Kerstblok leuke details staan erop... succes met alles verder...groetjes Francien.

Mascha zei

Wat een mooi blok.
Groetjes Mascha

lawi's Quilting zei

Je blok ziet er weer heel mooi uit ,en wat werk je mooi Nelleke.

Erna zei

Je kerstblok ziet er prachtig uit. Ik heb er inmiddels 3 klaar. Ja, het is inderdaad heel veel werk. Maar ik denk nu wanneer het deze kerst niet af komt dan volgend jaar maar. Je blommetjes zijn ook erg leuk. Fijn weekend. Groetjes, Erna