Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

zondag 8 september 2013

Pockets of Posies af.

Eindelijk nog eens een berichtje hier uit Brabant,
 Vijf maanden niet bloggen lijkt een hele tijd maar toch zijn de maanden omgevlogen.
 Eerst een flinke quiltdip gehad door een vervelende tenniselleboog daarna mn man twee weken in het ziekenhuis gelegen hij was gevallen met de racefiets en had daarbij acht ribben gebroken plus zn sleutelbeen verbrijzeld,klaplong en diverse kneuzingen.Maar nu gaat het toch weer de goede kant op met hem.En nu komt de zin om te quilten ook weer terug al zal het wel een tandje langzamer moeten om de elleboog te ontzien.Toch kan ik nu een quilt laten zien die al een tijdje klaar is de POP.Ik heb hem met veel plezier gemaakt.
Hieronder links het middenstuk met de grote mand,je kunt zien dat het leuk spelen is geweest met de verschillende stofjes en kleurtjes.Rechts een kant met een deel van de rand. 

Nu deze quilt klaar is heb ik de girls day out weer opgepakt om daar weer een stuk verder mee te komen.Al heb ik niet veel gereageerd op de blogs toch heb ik genoten van de mooie werkstukken die bij vele dames voorbij zijn gekomen.Zo zie je maar weer zien quilten doet quilten.Groetjes en een fijne nieuwe week.    Nelleke

21 opmerkingen:

mieke zei

De POP is mooi.
Inderdaad, rustig aan en kijk uit voor die elleboog. Op tijd rusten.
Sterkte met het herstel van je man.
grtjs Mieke

Carin zei

Wauw ... ik vind hem prachtig !!
Maar pas op met je elleboog, ik heb er meer dan 9 maanden last van gehad. Nu af en toe nog wel eens als ik iets teveel achter elkaar doe.
Fijn dat het weer beter gaat met je man, dat zal vast schrikken zijn geweest.

wilhelmina zei

Gelukkig ben je er weer. Wat is hij mooi geworden. Heb afgelopen week je blog goed in de gaten gehouden, ik was heel benieuwd naar je POP. Tot gauw. Groetjes Willie

Vlijtige Handjes zei

O wat gezellig dat je er weer bent. Genoeg meegemaakt om het even rustig aan te doen en genoeg andere belangrijke dingen. De POP is zo mooi. Een echte Nelleke!
Groetjes Anita

Marguerite zei

Wat is deze quilt mooi.
En al die mooie kleuren een super mooi project om te maken denk ik.
Sterkte met je man en je elleboog.
Groetjes Marguerite

Marijke zei

Hij is prachtig geworden veel plezier met de girls day out!
groetjes van Marijke

Martine zei

Fijn dat het beter gaat en je mandjes zijn prachtig.

Nathalie zei

wow, wat een prachtig inspirerende POP weer... blijft toch altijd weer kriebelen als ik die zie! fijn dat je er weer bij bent!

katrien zei

Prachtig je affo.

Heleni zei

Hallo Nelleke, ah je bent weer terug. Wat een vervelende dingen zijn er gebeurd zeg. Maar gelukkig gaat het weer de goede kant op.
Je POP is prachtig hoor. De rand vind ik heel byzonder.
Beterschap nog verder en quiltze weer.

Gr.Heleni

Heleni zei

Hallo Nelleke, ah je bent weer terug. Wat een vervelende dingen zijn er gebeurd zeg. Maar gelukkig gaat het weer de goede kant op.
Je POP is prachtig hoor. De rand vind ik heel byzonder.
Beterschap nog verder en quiltze weer.

Gr.Heleni

Ageeth Dorsman zei

Fijn om je blog weer voorbij te zien komen, en met nog wel zo'n geweldig mooie quilt. Wat een beauty is je POP geworden, echt wonderschoon! Ik hoop, dat zowel jij als je man snel weer helemaal hersteld zijn.
Groetjes van Ageeth

quilting Jeannet zei

Geweldige quilt Nelleke, heel mooi.

Anoniem zei

Oh meid toch, jullie hebben wel pech gehad. Tjee en je DH. Ik vind het vreselijk wanneer iemand tijdens sport geblesseerd wordt. Maar gelukkig komt er wat beterschap lees ik. Ja en je POP, daar ben ik helemaal verliefd op. Heb ik op prikbord al geschreven. Heel veel beterschap voor jullie beiden. Groetjes Wilma

marga zei

Dat is een mooie quilt geworden.
Heel veel succes met jullie herstel.
Groeten
Marga

Unknown zei

Hoi Nelleke, gezellig hoor dat je er weer bent! Je werd echt gemist! Jouw echtgenoot moet een rot smak gemaakt hebben want 8 gebroken ribben is toch niet niets! Gelukkig dat het nu beter met hem gaat. Heb jij een tenniselleboog gekregen door het quilten? Betekent dit nu dat je heel wat minder kunt quilten? Is de LE van Esther Aliu niet iets voor jou? Dat is hoofdzakelijk appliceren hetgeen minder belastend is. Kijk maar eens op haar blog, het is echt hartstikke leuk om te doen. Nogmaals, hartstikke gezellig dat je er weer bent, Auckje

Anoniem zei

Lekkere tijd hebben jullie achter de rug

Maar je quilt is prachtig geworden

Chris zei

Oh Nelleke, prachtig!! Ik vind het toch zo'n enige quilt. Lijkt me inderdaad ontzettend leuk om mee bezig te zijn.
Wat een verhaal over je man zeg! Wat is hij lelijk gevallen. Ja, dan ziet je leven er eventjes heel anders uit. Fijn dat het nu beter gaat.

quiltmarjanneke zei

Fijn dat je er weer bent en rustig aan voor jullie beiden!
Prachtige quilt geworden!

sylvia zei

fantastisch!!!
Jouw POP is één van mijn voorbeelden......:)....ik ben afgelopen zomer begonnen en doe bij jou veel inspiratie op: dank je wel!
Sterkte met je elleboog, dat is een heel vervelende kwaal!!!
Gelukkig dat je man weer opknapt, samen beter worden!
groetjes, Sylvia

Dees zei

ohhhh wat prachtig!!! echt ongelooflijk wat een werk....zo mooi! en wat een heerlijk blog heb jij!! groeten Dees