Welkom bij Nelleke's quilts

Welkom bij Nelleke's quilts

maandag 25 maart 2013

Common Bride

Na een flinke griep kan ik de blokken van de Common Bride laten zien die ik gemaakt hebt.
Doordat ik zo vermoeid was van de griep
en omdat het een makkelijk werkje was om de blokjes in elkaar te zetten kon ik dat wel op mn gemak doen tussendoor dacht ik, maar sufferd die ik ben heb ik er acht teveel gemaakt ik vond er eigenlijk al geen eind aan komen en ben toch maar eens gaan tellen!!
Dus kan nu kiezen welke erin of eruit gaan als ik er randen van ga maken en komen de overbodige blokjes wel weer eens van pas voor iets anders.
Wat de stof betreft zijn het weer de rozenstofjes die tevoorschijn zijn gekomen.Het zijn echt stofjes waar ik graag mee bezig ben.En waar ik ook aan toe ben is om  de bloemetjes buiten te zetten in bakken met heel veel kleurtjes zoas de viooltjes en andere zomerbloeiers dus ik wacht met smart op een beetje mooi weer.Dan nog een foto van de bloemenmandjes van de POP die ik aan het doorpitten ben dus je ziet het is een en al bloem hier.Groetjes een fijne week en ik hoop nu de blogs van jullie te bezoeken nu ik weer zin krijg in bloggen.Nelleke

27 opmerkingen:

quiltmarjanneke zei

Beterschap verder! En 8 blokken teveel? Leuk miniquiltje van maken?

Chris zei

Ik vind de blokken niet zo 'common' hoor, ik vind ze buitengewoon. Lijkt mij wel behoorlijk veel werk. Tjonge, dat je er toch 8 te veel hebt gemaakt. Dat was wel even schrikken, denk ik. Maar net wat je zegt, die kan je altijd wel eens gebruiken en nu heb je lekker de keus. Ik vind ze prachtig, net als je mandjes!

katrien zei

Wat een mooie blokken.

Guusje, zei

Fijn dat je je weer beter voelt. De blokken dat je hebt gemaakt zijn prachtig en wat wordt je Pop mooi. Nog veel beterschap gewenst.

wilhelmina zei

Hoi Nelleke, ik kom volgende keer wel helpen tellen. Het zal de koorts wel geweest zijn. Ze zijn wel heel mooi van kleur. Ben benieuwd hoe het eruitziet als je alles aan elkaar hebt staan. Groetjes Willie

Hennie zei

Mooie blokken Nelleke en je veel quilt plezier, je mandjes quilt ziet er prachtig uit.

Groetjes Hennie.

Vlijtige Handjes zei

Prachtige blokken en weer TOPstofjes!! Beterschap en ziek goed uit hè want het is een hardnekkig virus. Lijkt een beetje op het quiltvirus.
Groetjes Anita

Unknown zei

Prachtige blokken Nelleke! Je POP is ook erg mooi. Hopelijk gaat het steeds beter met je. Fijne avond, groetjes Nardy

KijkDaarIs zei

Wat een mooie blokken zijn het toch..acht teveel...kwam vast dat je je niet lekke voelde..en de POP al lekker aan het quilten..dat is ook zo'n leuke quilt..
En ja de zon..die willen we allemaal..
Beterschap

Quiltpassion.blogspot.com zei

Wat een mooie blokken, mooi die rozenstoffen, die vervelen nooit, hè! En je POP is ook erg mooi. Wel fijn dat je toch wat kon doen tijdens het ziek zijn. Hopelijk is alle ellende nu voorbij, en wordt het echt lente, dan kun je lekker de bloemetjes buiten zetten en helemaal herstellen!

Groetjes, Cisca

Heleni zei

Hai Nelleke, wat een prachtige blokken zeg. Dat je er teveel gemaakt is vast de griep de oorzaak van. Want die hakte er wel in hè.
Ik heb toevallig gisteren nog op je blog gekeken of ik ook iets gemist had. Ik had al zo'n vermoeden dat je ook geveld was.
Beterschap verder.

gr.Heleni

Sylvia zei

Nelleke, gelukkig dat je er weer bovenop bent, schijnt een hardnekkige griep te zijn. Mooie blokken, beetje véél hè?? Misschien leuk als basis voor een andere quilt t.z.t.
Groetjes Sylvia.

Martine zei

Mooie blokken, daar is vast wel iets leuks van te maken.

Marijke zei

Prachtige blokken en ooo zo mooi die POP ze ligt hier ook nog moet zelfs nog gedubbeld worden....
groetjes van Marijke

Unknown zei

Wat een prachtige blokken en van die mooie stofjes en ik wens je heel veel beterschap

Groetjes Nellie

carine zei

hallo Nelleke,
proficiat met deze mooie blokken.
Heb vorige week ook griep gehad, een mens is er ziek van hoor! Verzorg je maar goed! Doe zo verder, maar een ding is zeker je werkjes zijn altijd verzorgd en mooi! groetjes Carine-Patchworkstar

Juicybear zei

Hele mooie blokken jammer dat je ze niet allemaal kan gebruiken en je POP wordt zo ook heel mooi. Heel veel beterschap nog.
Groetjes Anneke

Berna zei

Wat een rotgriep is het he? Gelukkig ben je weer aan de beterende hand.
Mooie blokken.

Karen zei

The colors in your blocks are so soft and pretty.

Ageeth Dorsman zei

Wat een schitterende blokken heb je
gemaakt (ik vind de kleuren ook zo
prachtig)! En beter te veel dan te
weinig, maar het zal best een vreemde
gewaarwording zijn geweest. Je "POP"
wordt ook een plaatje!
Groetjes van Ageeth

Mascha zei

Wat een prachtige blokken.
Groetjes, Mascha

Jane in Cumbria zei

Prachtige blokken, en wat zal je POP mooi worden!

Dawn zei

Beautiful project! Love the fabrics too.

Unknown zei

Wat een prachtige blokken en het zijn ook helemaal mijn kleuren en wat je over hebt toch een leuke mini quiltje maken altijd leuk

Groetjes Nellie

jolie zei

wat vind ik deze blokken MOOI!!

Miranda zei

...en dat zijn de "gewone" blokken? Ik vind het plaatjes.Lief zo in deze kleurtjes trouwens en volgende maand mag ik gaan beginnen aan de mandjes vol bloemen. De echte zijn al buiten geplant! Nu weer wachten op mooi droog weer....

Miranda zei

Hoe is het ermee Nelleke...het is zo stil bij jou...ben zo benieuwd naar het vervolg van jou Common quiltje en het eindresultaat van je POP...hopend dat er niks ernstig is wens ik je een fijne dag..groetjes